Студентів майстер обзиває дебілами

Студентів майстер обзиває дебілами

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці міста. Вони повідомили, що на вулиці Катукова студенти залізничного училища прибирали прилеглу територію і їх майстер керував підопічними за допомогою не літературних виразів.

Це неабияк обурило випадкових людей. Таке спілкування майстра з учнями недопустиме!

Побувавши в училищі, поспілкувалися зі студентами. Як тільки зайшла мова про набір слів майстра, якими він спілкується зі своїми учнями, одна зі співрозмовниць сказала: “Це тільки Українець!”

Майстра виробничого навчання з таким прізвищем зустріли в одному із кімнатних приміщень залізничного училища. Він заперечив такий факт. Можна було б з натяжкою погодитись з Володимиром Миколайовичем, якби він раптово не зник безслідно в лабіринтах залізничного училища.

Відео дня

Старший майстер залізничного училища Валерій Хомюк розповів журналістам свою думку. Виявляється, що до майстра, яким є Володимир Українець, він віддав би свого сина в науку. Раді повірити, що такі слова відповідають дійсності.

Трудове навчання — це гарний предмет, але не завжди він має проходити там, де мають працювати комунальники перед приїздом губернатора. Будь-який учень повинен учити уроки чи відпочивати і ні в якому разі під час занять не має мести дороги під “акомпанемент” наставника, який обзиває їх дебілами. Відчувається повна відсутність керівної жилки у керівника з 30-річним стажем. Студенти це не бидло, це молоде покоління, яке має нас замінити. Таким горе-педагогам хочеться порадити, свої емоції залишайте вдома.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ільїна Леся

    І знову наклепи,ох же в нас це люблять,а потім ображаються на владу,Квартал та інших.
  • Янчук Роман

    Я не погоджуюсь з цією статьою, адже Володимир Миколайович один з найкращих Майстрів, Українець може, а головне хоче навчити своїх студентів тому що сам знає і вміє, Стаття очевидно заказна і ні одного правдивого слова я тут не побачив.
  • Павел Ковтун

    Сам був свідком того як майстер кричав на дітей, привселюдно ображав їхню гідність, це при тому що вони копали землю в чистому одязі і без рукавиць, майстер відмовився називати своє прізвище. Але учні самі сказали що їм краще покопати, а потім за це їм датуть вихідний
  • Марта Іванова

    Всі бідолахи,які не згідні терпіти образи і приниження ,в нашому суспільстві враз стають брехунами!мало того,коли  я кажу брешете,мені кажуть,що я сепаратист!абсолютно не розуміючи зміст слів,що воно меле!бачете згуртувались навколо брехні і захищають один одного,бо всі однаково використовують тих дітей,і ображають,ще й як!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up