Студент, з яким мало не сталася трагедія, лікується у Львові

Студент, з яким мало не сталася трагедія, лікується у Львові
  • Нещасний випадок. Ця страшна історія сталася вечором 30 січня. Не місцевий студент групи провідників-стюартів повертаючись компанією з міста до гуртожитка виліз на вагон вантажного потяга підняв догори руку і в цей момент його вразило струмом напругою 27 тисяч вольт.
  • Як хлопець почувається, розповіла майстер училища, де вчиться хлопець 

Цей нещасний випадок трапився близько 20-ї години. Що спонукало підлітка залізти на вагон, достеменно не відомо. Максим, так звати хлопця, знав яка саме напруга в контактній мережі і на скільки не можна наближатися до контактного провода, але сталось так, як сталося. 

Хлопець виліз на вагон зерновоз, який стояв в пункті технічного огляду вагонів західного парку і через надмірну вологість повітря, його вразило електричним струмом. 

При такому ураженні на потерпілому загоряється одяг. Друзі 15-річного хлопця одяг на ньому загасили та він отримав сильні опіки шкіри.  Діти викликали швидку допомогу та зателефонували іншим одногрупникам і майстру групи, щоб вони йшли на допомогу.

Відео дня

Директор залізничного училища Андрій Стецюк розповів, що Максим дуже хороший хлопець. Після нещасного випадку всі групи училища і батьки учнів стали збирати на його лікування гроші.

— Хочеться вірити, що з ним буде все добре, внутрішні органи не пошкоджені. Біля нього у Львові знаходиться його мама і з нею на постійному зв’язку їхній майстер.

Майстер виробничого навчання Наталія Сохинчук була однією з перших, хто дізналася про те, що сталося з її учнем.  

— Максим — дитина позитивна, я не могла подумати, що з ним могло щось трапитись. Він спокійний, врівноважений хлопець. Того дня вони йшли компанією з міста в гуртожиток. — розповідає майстер. — У нас о 20 годині включили світло. І в цей час передзвонив учень з його кімнати і повідомив мені, що з ним стався нещасний випадок. Сказав, що вони біжать до нього і я сіла в машину і також поїхала. Доїхала до переїзду і він був закритий. Знов це й же учень зателефонував, що Максима понесли через міст у покривалі і відразу поїхала до нього. В лікарні я була з ним цілу ніч і супроводжувала його у Вінницьку лікарню ім. Пирогова. Потім його перевезли до Львова і там з Максимом знаходиться його мама. Ми з нею спілкуємося в телефонному режимі. 7 лютого йому мають робити третю операцію по пересадці шкіри. 

— Як Максим зараз почувається?

— Він постійно в свідомості, ми з ним розмовляємо. Щодо його стану, то у нього епізодами температура тіла сягає 40.4. Є великий оптимізм, що з ним буде все добре.

— Як група сприйняла те, що сталося з їхнім товаришем?

— Всі переживають за нього і весь час цікавляться його здоров’ям.

Читайте також:

Юній махнівчанці потрібна фінансова допомога

На Вінниччині під колеса поїзда потрапила 53-річна жителька Хмельниччини. Жінка загинула

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ruth Wilcox

    🇺🇦 Українці та біженці подайте заявку на фінансову підтримку сьогодні разом із проектом Uappl.

    натисніть на  >>  https://s.uappl.org/90reco1251

    ініціатива Uappl – це платформа пожертвувань, яка допомагає мешканцям України та біженцям звертатися за фінансовою допомогою безпосередньо до людей з усіх країн.

    Ви легкоможете створити свій запит, і ми розмістимо його на наших платформах для потенційних донорів.

    На відміну від багатьох інших організацій, допомога надходять напряму від iнвестора до особи, яка звертається за допомогою.

keyboard_arrow_up