Суд визнав незаконною приписку

Суд визнав незаконною приписку

У одному з номерів газети ми розповідали про дії голови сільради, який прописав людину в хаті без згоди господаря.

 

На суд, на жаль, відповідачі не прийшли

 

Мова йде не про кого-небудь, а нині діючого голову Вернигородецької сільської ради.

Відео дня

 

Хотілось би назвати його паном Володимиром Гуп’яком. Але через його брехню в газеті Юрчишина на офіційній сторінці Козятинської районної ради (на яку виділили 50 тисяч гривень), він мені не брат, не сват. А по-військовому, недруг. Він для мене конкретний зрадник України, без честі і без совісті.

 

Коли у Вернигородку хоронили полеглого воїна АТО, що родом з цього села, на його роковини по смерті із щогли біля сільської ради було знято український прапор. Не приспущено прапор, не підкреслено трагізм чорною смугою, не оголошено траур в селі. Заяв до СБУ та поліцію про те, що вкрали прапор, голова села не писав.

 

Таке рідко буває, але житель села Верболози, яке входить до складу Вернигородецької сільради, інвалід Володимир Лемешко — соціально не захищений. Він звернувся в газету “RIA-Козятин” за допомогою. І, дякуючи нам та Козятинському місцевому центру з надання безоплатної правової допомоги, через суд доведено, що сільський голова Володимир Гуп’як — державний чиновник, що без честі і гідності брехун.

 

На запит суду не надав відповіді та копії документів. А як він міг їх подати? Це було б стовідсотково кримінально. У суд не з’явились, ані відповідач, ані його представник.

 

Отож прийняв суд рішення (копію додаю), яке відповідає правді.

 

 

 

 

За мою практику, в моїй присутності, це перший випадок, коли, як кажуть, голого та босого захистив суд.

 

Для громади Вернигородецької сільської ради залишається  бути пильними. Ворог поряд. Якщо не ворог, то його слуга. Слуга не громади, а місцевих окупантів. Що наживають свої статки шляхом правового блуду, обману, корупції та казнокрадства. Відомо, що така персона — одна на село і як звати його, ви здогадуєтесь.

 

Р. S. Ініціюємо складання протоколу відносно сільського голови, згідно з законом про корупцію.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонімович Анонім

    А хто складе? Шубович з обісьцяним  головою райради слободянюком на широку ногу злодюгиВін підтримував мафіка на виборах а керівники силових структур району всі привязані до їх крадених грошей Гупяк ніхто сраколиз ШубовичаЦе українське бидло заховане під ширму порядності

    Влад Лісовий reply Анонімович Анонім

    Шубович подарував Гупяку 50 гектарів землі.І орендував у його.ТОбто злодій прикормив свою собачку на вірну службу.

    Це корупція а сільський пес доходи від оборудки не декларує.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up