Таку владу на смітник

Таку владу на смітник

На початку червня сім'ї загиблих українських воїнів, волонтери та бійці вимагали від київської влади припинити розміщувати мобільні туалети та смітники біля Стіни пам'яті загиблих Героїв і заборонити парковку автомобілів біля неї.

На акції протесту побувала мати загиблого героя Сергія Кацабіна пані Людмила.

— Нам усім потрібен день і місце, де ми будемо згадувати по всій Україні тих, хто за неї життя віддав, — прокоментувала пані Людмила. — І чиновники мають шанувати пам’ять про наших синів, які вже ніколи не повернуться з поля бою…

За словами громадського активіста Володимира Кошовенка, опубліковано список вимог до столичної влади:

Відео дня

— Рідні загиблих на Донбасі воїнів вимагають від київської влади припинити розміщувати біотуалети біля Стіни пам'яті. "Просто поза всякими пунктами! Михайлівська площа - місце Віри і Пам'яті. Все, крапка. Жодних розважальних заходів. Взяття на облік меморіального комплексу Стіна пам'яті на Михайлівській площі як пам'ятки історії. Контроль за дотриманням правил дорожнього руху вздовж усієї Стіни пам'яті. Встановлення додаткових знаків, які забороняють парковку. Встановлення освітлення для кожної панелі Стіни пам'яті. Для того, щоб її було добре видно і в нічний час. Встановлення камер відеоспостереження. Встановлення лавок для відвідувачів меморіального комплексу, що відповідають загальній концепції. Встановлення ваз для живих квітів, що відповідають загальній концепції меморіального комплексу. Визначення державного протоколу покладання квітів в державні свята і День пам'яті. Почесна варта та її зміна. Нехай це буде Вахта Пам'яті, яка переходить по всіх військових структурах міста Києва. Училища, академії, військові частини. По всіх! Місце позначити, куди класти квіти. Це початок Стіни, позначений монументально. Є над чим подумати. З нього все починається. Встановлення інформаційного кіоску-терміналу з електронною Книгою Пам'яті і схемою для пошуку персоналії по Стіні пам'яті. Розширити штат музею і ввести посаду екскурсовода меморіальним комплексом "Стіна пам'яті".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up