Традиційні продукти, які приносять шкоду

Традиційні продукти, які приносять шкоду

Першими можна назвати продукти, які повністю є «хімічними»: бульйонні кубики, пюре із картоплі у вигляді порошку в пакетику, супи в пакетиках, сухі концентровані напої.

 

Дуже обережно треба вибирати м’ясні вироби, бо недобросовісні бізнесмени використовують чимало хитрощів для того, щоб знизити витрати. За натуральне м'ясо видають шкіру, хвости, сало або навіть роги й копита. Усе це за допомогою добавок, барвників перетворюється на «м'ясо вищої категорії». Також небезпечне так зване копчіння за допомогою «рідкого диму». Часто використовується й освітлення в магазині для того, щоб подати продукт в кращому світлі (буквально).

Не вживайте молоко з тривалим терміном зберігання. Самі подумайте: як може натуральне корисне молоко не киснути два місяці? Скоріше за все, такий продукт містить антибіотики.

Не біжіть купувати перші кавуни, бо хімія і тут може завдати вам прикрощів. Інколи всього лише одна скибка кавуна може надовго погіршити стан вашого здоров'я. Взагалі не купуйте фрукти, овочі та ягоди, котрі продаються не по сезону. Наприклад, полуницю найкраще купувати в травні-червні, перець – серпень-вересень.

Відео дня

Рулети і кекси, які зберігаються місяці. Це всього лише чудо сучасної хімії, яка гарантує збереження свіжості, ой, як довго, але не гарантує збереження здоров’я.

Цукерки і шоколад вживайте трішки і ті, в якості яких ви упевнені. Низький процент какао-бобів і безліч підсолоджувачів з посилювачами смаку створюють загрозу для здоров’я, в першу чергу, малих дітей.

Газовані солодкі напої мають такий спеціально підібраний склад, що обов’язково посилюють спрагу. А склад деяких напоїв (котрий зберігається в секреті) настільки активний, що ним поліцейські зчищають кров із асфальту.

Чимало цукру є й у пакетованих соках. Вони до того ж містять екстракти, імітатори смаку, що аж ніяк не приносить користі дітям.

Обмежте споживання масел із транс-жирами. Бо ці жири використовуються для зменшення собівартості продуктів, що дозволяє отримувати надприбутки. Для нас же транс-жири тільки викликають проблеми зі здоров’ям, фізичним і психічним. Ці речовини найчастіше використовують у маслах і маргаринах, майонезах і кетчупах, більшості продукції ресторанів фаст-фудів, чіпсах і попкорні.

Питання впливу генної інженерії на здоров’я людини мало вивчене. Тому краще зменшити вживання наступних продуктів: какао (та вироби з нього), арахіс, низькосортні крабові палички, консервований зелений горошок, кукурудза, кукурудзяні палички та пластівці.

Цукерки-льодяники (наші барбариски та дюшес) мають  настільки сильно концентровану штучну есенцію, що вона здатна розчинити не тільки шлунок, але й скатертину на столі, зроблену із пластику.

Джеми, варення, що довго зберігаються, містять штучні антиоксиданти, котрі тільки покращують зовнішній вигляд продуктів, але не є корисними.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up