Турботу проявляють... у рішеннях

Турботу проявляють... у рішеннях

На папері дорожній рух організований, наяву — ні!

Ще 30 березня поточного року виконком міської ради під головуванням Пузиря розглянув чисельні звернення депутатів міської ради та мешканців міста “відносно забезпечення безпеки дорожнього руху”. Здавалося б — діждалися нарешті. Скільки ж написано на цю тему і проговорено!

Вирішили встановити два “лежачих поліцейських” та відповідні знаки до них на вулиці Матросова біля школи №3. Ще два на вулиці Сковороди біля п’ятої школи також зі знаками «Пагорб». Запланували встановити дорожній відбійник у провулку Лісовому на перехресті з вулицею Франка, попереджувальний дорожній знак «Напрямок повопроту». Згадали і про ПРБ. Тут вирішили поставити знаки «Небезпечний поворот праворуч», «Небезпечний поворот ліворуч», «Напрямок повороту» на вул. 8-ма Гвардійська в районі перехрестя з вул. Я. Мудрого.

 

Відео дня

На цьому все і закінчилося. Залишилось на папері. Журналістський ранковий рейд підтвердив саме те, що нічого ніде не робиться. Правда, на Лісовому якась комісія відвідувала мешканців з запитаннями, в яку домівку автівки на швидкості влітають.  

Зате о 5 ранку на Гоголя, Матросова і Франка — освітлені вулиці. Ну, дуже “по-господарськи”!

Сумно. За що не візьметься нова команда при владі, скрізь проколи.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up