Турнір з футболу в 40 команд

Турнір з футболу в 40 команд

Чотири важких ігрових дні завершилися! Наші футбольні клуби (ФК) "Леви"- ФК "МАК" на чолі з тренером Русланом Гуменюком (створені на базі громадських організацій "МАК" та "Поклик серця") досягли неочікуваних результатів. Ми увійшли в четвірку найкращих команд турніру в нелегкому двобої, поступившись команді "Дунай" з Ізмаїлу 5:1. За 3-тє місце.

 

А все починалося з групового турніру, де наші 7-річні футболісти обіграли: Київ "Арсенал" — 2:0, Київ "Зірка" — 2:1, Житомир "Полісся" — 6:1, Вінниця "Нива" — 11:1.

Відео дня

Щоб потрапити до фіналу, не вистачило трішки техніки та замін, адже наші грали всього в кількості 6-ти осіб. З рахунком 3:2 поступилися команді зі Сваляви "Сузір'я".

Окремо були нагороджені кращі гравці. До нагороджених потрапили і наших двоє діток, що додатково мотивує. Ми пишаємося вами!

 

 

 

На жаль, на заміни не було дітей. І це ще раз підкреслює відсутність бази та фінансування з боку міської ради. Батьки мають велике бажання, щоб їх чада розвивалися, але не всі в змозі профінансувати і поїздки, які не безкоштовні, і форму, і тренування...

Чиновники! До вас запитання: “Чи не заслуговують ці діти на успіх?!” Гарно подумайте перед тим, як дати відповідь...

Висловлюю подяку всім батькам, які підтримали своїх дітей та вболівали на трибунах до останнього. Ви виховуєте гідне покоління послідовників для України та своєї родини.

Це і є сила нашої держави, нашого майбутнього — наші діти, і чужих дітей не буває... І не можна розділяти дітей, як деякі депутати, які при розподілі коштів нам говорили: “У нас є ДЮСШ, туди потрібно кошти виділяти, а то не наші діти”...

А секції громадських організацій за останні два роки показали результати кращі. І не на рівні області, а на рівні всеукраїнському та європейському. Не словом, а ділом…

Ну і як тут не закидати вінками перемоги Руслана Гуменюка?!  Він справжній, і не просто тренер, він для дітей взірець, вони обожнюють його та рівняються на нього. Так тримати! Тільки вперед, до нових перемог! Наш дух не зламати.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up