У чому зустрічаємо Жовту Земляну Собаку

У чому зустрічаємо Жовту Земляну Собаку

У новорічну ніч необхідно не тільки правильно накрити святковий стіл, купити подарунки та привітати своїх близьких, але і правильно підібрати одяг, щоб сподобатися покровителю майбутнього року.

У якому кольорі

Сам покровитель підказує нам свій улюблений колір. Однак це не означає, що в новорічну ніч не може бути різноманітності в одязі і всі ваші гості будуть в однаковому жовтому вбранні.

Це свято є яскравим і веселим, тому різноманіття образів тільки порадує господаря 2018 року.

Відео дня

У новорічне свято блискучими можуть бути не тільки іграшки на ялинці, а й ваше вбрання. Прекрасно підійде одяг золотистого кольору.

Незважаючи на те, що покровителем 2018 року є Земляний Пес, це не означає, що єдиним бажаним для нього кольором буде колір землі - коричневий. Відомо, що собаки люблять проводити час на свіжому повітрі. Тому ваш наряд може бути будь-якого відтінку природного гами. Це можуть бути сині, зелені, кольору хакі або пісочний елементи одягу.

Не кожен з представників чоловічої статі віддасть перевагу відтінкам, які до вподоби покровителю 2018 року. Не варто засмучуватися: чорні або сірі костюми нітрохи не роздратують тварину-талісман, незважаючи на те, що такі кольори не є святковими.

Не нехтуйте сорочками і аксесуарами яскравих відтінків - вони доповнять ваш образ і привернуть увагу з боку оточуючих.

Новорічні аксесуари

Не бійтеся декорувати своє вбрання. М'який і пухнастий покровитель року, що наступає, не буде проти, якщо і ви доповните образ аксесуарами з хутра. Таким чином ви додасте собі елегантності та витонченості, а ваш стиль буде особливо вишуканим.

Якщо як додаткові прикраси ви виберете біжутерію, то вона повинна бути не менш яскравою, ніж те, що на вас одягнуто.

Не забувайте про улюблені кольори господаря 2018 року і не приділяйте увагу надмірно химерним аксесуарам. Так як золотий колір є одним з улюблених відтінків Жовтого Собаки, прикраси з цього дорогоцінного металу будуть доречні.

Нехай в наступному році у вас все буде добре!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up