У Глухівцях горів старий гуртожиток

У Глухівцях горів старий гуртожиток

В вівторок в селі Глухівці сталася пожежа.

Горіла стара будівля (16 на 17м) колишнього гуртожитку переобладнаного в жилі приміщення (в квартири для мешканців села).

Сталося загоряння біля п’ятої години ранку. Орієнтовна причина займання — паління особою, яка зловживала спиртним.

Як повідомив газеті “RIA-Козятин” начальник Козятинського районного  сектору Головного Управління Державної служби надзвачайних ситуацій Дмитро Світлишин, дзвінок рятувальники отримали в 5.10.  На пожежу виїхали дві одиниці техніки. Складність гасіння пожежі полягала в тому, що будинок глиняно-дранкової основи з пустотілою покрівлею. Вогнеборцям доводилось пробивати міжповерхову подвійну стелю. Задимлення було такої щільності, що не було нічого видно на двадцять сантиметрів перед собою. Пожежники працювали в спеціальних дихальних апаратах. За час пожежі використали всі вісім комплектів.

— Складність гасіння полум’я ще полягала в тому, що рятувальники діяли не в звичних умовах, розповідає пан Світлишин. — Адже кожен мешканець квартири того будинку переобладнував кімнати на свій лад. Для господарів квартир така перебудова виглядала, як витвір мистецтва, а для рятувальників — натуральний лабіринт.

Відео дня

Сталося  займання в квартирі пенсіонера, який на думку МНСників зловживав спиртними напоями. Сам господар квартири загинув при пожежі. Тільки про людей, які відійшли в світ інший, говорять лиш хороше або не говорять взагалі.

Коли полум’я було локалізовано, а задимлення було меншим, рятівники провели поверхневий огляд кімнат. Крім квартири господаря, яка вигоріла, повністю постраждали й інші квартири згаданого будинку.

На думку начальника Козятинського районного  сектору, постраждалим від пожежі повинні виділити кошти на ремонт помешкань. Щоб люди як можна швидше приступили до ремонту власних квартир.

Що стосується рятувальників, які проявили себе на пожежі, то їхнє керівництво має намір написати рапорт про відзначення вогнеборців.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up