У Кордишівській гімназії під час благодійного ярмарку зібрали понад 10 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

У Кордишівській гімназії під час благодійного ярмарку зібрали понад 10 тисяч гривень на підтримку ЗСУ
  • В жовтні в Кордишівській гімназії відбувся благодійний ярмарок, метою якого організували  збір коштів на потреби армії. Волонтерами стали учні гімназії: продавали домашню випічку, солодощі, фрукти тощо.
  • Зібрали понад десять тисяч гривень. Частину коштів перерахували до благодійного фонду «Паросток добра», іншу частину — на придбання комплектів зимової форми для 241 бригади.

Як повідомляє Кордишівська гімназія Козятинської міської ради. доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків, працівників гімназії, будинку культури, Кордишівського старостинського округу.

Кожен клас гімназії, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Під час акції зібрали 10 720 гривень. Організатори та учасники переконані: такі події стануть традиційними.

Відео дня

Частину коштів перерахували до благодійного фонду «Паросток добра», іншу частину — на придбання комплектів зимової форми для 241 бригади.

Нагадаємо — понад 20 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали у Козятині на турнірі з волейболу серед освітян

Читайте також — у будинку культури у Самгородку відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Творимо. Допомагаємо. Перемагаємо». Назбирали більше 10 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up