У Козятині завтра День жалоби. В останню путь проводитимуть Мар’яна Шеремета

У Козятині завтра День жалоби. В останню путь проводитимуть Мар’яна Шеремета
  • У Козятинській громаді 4 березня оголошено Днем жалоби за загиблим захисником України — Мар’яном Сергійовичем Шереметом.

В останній день зими, 28 лютого 2023 року обірвалося життя нашого земляка Мар'яна Шеремета — 1998 року народження.

Наш Герой — старший солдат, патріот, відданий військовій присязі, на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок в боротьбі за Україну, її свободу і незалежність трагічно загинув поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області, внаслідок артилерійського обстрілу.

Відео дня

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва повідомила, що на знак шани та скорботи за загиблим земляком 4 березня приспустять Державні Прапори України та увінчать їх чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади.

Також 4 березня оголосили Днем жалоби.

Прощальна літургія по Шеремету Мар’яну буде проводитись о 10.00 годині за адресою: с. Козятин, вул. Центральна 15 в Церкві Назарянина (напроти типографії).

Громадське прощання із Героєм, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність та свободу України, розпочнеться о 12.00 на площі Героїв Майдану.

— Просимо приєднатися до пам’ятної панахиди та провести Воїна в останню путь, — каже Єрмолаєва. — Поховано Мар’яна буде на Алеї Слави міського кладовища. Наш Герой віддав своє життя за свою країну та український народ, за майбутнє наших дітей та можливість жити у мирній та вільній державі. Вічна та світла пам’ять Герою! Глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

 

Читайте також:

Самгородоцька громада знову у жалобі — на війні загинув Герой Василь Трончук

За рік війни Козятинщина втратила більше 60 Героїв. Згадаймо тих, хто загинув за нас 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Светлала Коломиец

    Царство небесне та світла пам'ять Герою України 🙏🙏🇺🇦
  • Тамара Соболь

    ВІЧНА ПАМ' ЯТЬ ВІЧНИЙ ПОКІЙ ХАЙ ПОКОІТЬСЯ З МИРОМ НАШ ГЕРОЙ .СВІТЛА ПАМ' ЯТЬ МАР' ЯНЧИКУ
  • Valentina Balshanek

    Вічна пам'ять, царство небесне.
  • Леся Джерук

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up