У Козятині збирають одяг та взуття для переселенців і малозабезпечених. Розповідаємо, куди нести

У Козятині збирають одяг та взуття для переселенців і малозабезпечених.  Розповідаємо, куди нести
  • Волонтер з Козятина Сергій Сиваківський паралельно зі своїм основним волонтерським напрямком (пошив одягу трансформеру для поранених бійців) вирішив організувати ще один, дещо інший.
  • Це збір та безкоштовна передача одягу і взуття для ВПО та малозабезпечених громадян.
  • Розповідаємо, куди можна нести речі

Про свій ще один, не менш важливий напрямок волонтерської діяльності Сергій написав у групу Благодійний Фонд «Паросток Добра»

— Те, що для нас можливо здається зайвим, для когось — розкіш. Ми з Вами маємо дітей, які швидко ростуть і їх одяг, взуття вже їм не підходять, хоча він і в гарному стані. Ми самі поправляємось, худнемо чи просто купуємо нову гарну річ і забуваємо про теж пристойні речі, які лежать в наших шафах. Вони можуть комусь допомогти. — написав Сергій

Разом з тим у дописі йдеться, допомогою заручилися у «Нової Пошти» 

Відео дня

Як це працюватиме?

Благодійники зможуть упакувати та відправити одяг та взуття безкоштовно. Проект «Нова Пошта Гуманітаріан» щомісяця виділятиме певну суму на оплату цієї вартості.

Доставлені посилки Сергій Сиваківський передаватиме до козятинського Центру гуманітарної допомоги, який знаходиться в Будинку культури.

В Центрі його відсортують і люди, які потребують зможуть безкоштовно його отримати.

— Розпочав проєкт звернувшись до своїх сусідів, мешканців «ЖК Фемелі» с. Гатне та жителів села Гатне (передмістя Києва). Понад десяток родин зголосились допомогти. Перше відправлення вже передали, дякую родині Панасюків, інші в дорозі. Якщо Ви маєте бажання та можливість допомогти, пишіть в приватні повідомлення, — підсумував Сергій.

Нагадаємо, ідея створення одягу-трансформера Сергію прийшла після побачених фото поранених бійців, які лежать роздягнені.  

Нещодавно у телемарафоні «Єдині новини» вийшов сюжет про козятинський мініцех із приготування обідів на передову

Читайте також:

Разом із дітьми роблять окопні свічки для ЗСУ

Волонтер з Козятина оголосив про збір коштів на самохідні артилерійські установки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up