У махнівському садочку не доїдали діти!

У махнівському садочку не доїдали діти!

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонували люди, які були обурені тим, що в дитячому садочку в Махнівці відбулась заміна вихователів: замість молодих працівників поставили пенсіонерів. Ми поспілкувались з цього приводу з начальником відділу освіти Козятинської райдержадміністрації Аліною Діденко.

За словами пані Діденко, вона відвідала той навчально-виховний заклад після звернення батьків дітей, які ходять в махнівський дитсадок. Як виявилось, на кухні була абсолютна антисанітарія і працівники не дотримувались технологій приготування дітям їжі. Також не було дотримано норми видачі продуктів харчування на кожну дитину.

— Нікому ніхто догани не давав, працівники самі написали заяви, бо зрозуміли, що в такій ситуації продовжити працювати не зможуть, — розповідає Аліна Анатоліївна.

Завідувачка дитсадка на роботу тимчасово поставила людей, які працюють в садочку. Але проводиться пошук кухарів, і вже з початку наступного місяця там будуть працівники на постійній основі.

Відео дня

На щастя, недбале ставлення кухарів до роботи на здоров’я дітей не вплинуло, хоч і малята деякий час не отримували в достатній кількості кальцію. Адже сиру давали дуже мало, а масла на булочках майже не було.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Береза

    Завідувачка дитячим садочком не вилазила з кухні то чайок то котлети ласувала Та й не бачила антисанітарії? Напевно причина криїться в іншому!?На роботу йде як по подіуму вже не знає що на себе напялити А її діти та внуки тоже недоїдають?Керівники закладів освіти щось нічого не помічають в Махнівці  помічають батьки сторонні люди !?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up