У міськраді кажуть: “Освітлення є!” А мешканці живуть у темряві

У міськраді кажуть: “Освітлення є!” А мешканці живуть у темряві

Про освітлення ЛЕД-лампами на вулиці Матросова наша газета вже повідомляла.

Як провели освітлення, одна із мешканок, що живе на тій вулиці, навіть не знала як дякувати міській раді і тим хлопцям, що встановили диво лампи. Тільки 8-го березня цього року освітлення погасло.

Після публікації в газеті “RIA-Козятин” на Матросова приїхали ті хлопці, яким так дякувала старенька і пройшлися з драбинами по всій вулиці, де встановлені ЛЕД- світильники та й поїхали.

За словами мешканців згаданої ділянки, більше працівники там не з'являлися. Тому люди знову телефонують до редакції.

Відео дня

Перевіркою було встановлено, що майже за два місяці освітлення на ділянці вулиці Матросова не поновлено. Крім того, не стало освітлення й на вулиці І. Франка. Люди обох вулиць живуть в темряві, де формально освітлення є. Люди у нас терплячі, якось переживуть. От тільки їх обурює те, що у звітах влада не говорить, що ми провели освітлення, якого, на жаль, немає, а подає як освітлення, яке функціонує.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up