У продовження теми благодійності

У продовження теми благодійності

Пройшло три тижні, як газета “RIA-Козятин” оголосила про збір коштів на лікування дворічної Софійки Бараневич, хворої на гідроцефалію. Ситуація там досить складна і багато-кому незрозуміла. Спробуємо прояснити суть.

Якихось значних просувань в лікуванні, на жаль, не відбулося. Грошей не вистачає, тому й пробують лікуватись всіма можливими методами.

— На даний час ще не домовились за місце з лікарнею, — розповідає Юлія Бараневич. За словами матері, пробували вже і нетрадиційну медицину, але за таку важку дитину не взялися.

Отож, людина ходить, оббиває пороги різних інстанцій, шукаючи насправді вже й не таку велику суму, необхідну для операції маленькій дівчинці Софії. Ні представники влади, ні інші високопоставлені особи не хочуть допомогти в цій справі. А дехто ще й брудом поливає, зводячи наклепи, вважаючи неблагонадійною сім’єю.

Відео дня

Так, існує такий стереотип, що, коли сім’я живе в селі, батьки не мають роботи (і кури по подвір’ю не бігають), то вона відноситься чи то до “другого сорту”, чи то ще до чогось такого… Але ми всі, в першу чергу, люди і маємо вчитись ставитись до інших так, як хочемо, щоб ставились до нас. І, можливо, якась копійчина, котру ви пожертвуєте на допомогу цій родині, повернеться до вас в аналогічній ситуації. Усе ж може бути…

Оскільки багато-хто не довіряє родині Бараневич, кілька тижнів тому було вирішено почати збирати гроші на рахунок ФОНД РІА ГРОМАДСЬКА СПІЛКА. Номер рахунку 26007055323288 ЄДРПОУ 14360570, код банку 302689. Кошти з рахунку зніматись не будуть, а переведуться за призначенням — в лікарню на лікування Софійки тоді, коли збереться потрібна сума.

Влад Кірган

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up