У Жежелеві струмом убило людину

У Жежелеві струмом убило людину

У Козятинському районі трапився смертельний нещасний випадок.

7 березня близько 18 години струмом вбило 35-річного мешканця села Жежелів. Сталося нещастя при спробі крадіжки електроенергії. Небіжчик намагався закинути два проводи на ввід, що живить будинок електроенергією від дерев’яної опори, яка встановлена біля будинку. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на місце події, констатували смерть потерпілого. Правоохоронними органами ведеться розслідування.

Прес-група ПАТ «Вінницяобленерго», СО «Козятинські ЕМ» хоче нагадати, що електричний струм, проходячи крізь тіло людини, насамперед, вражає центральну нервову систему. Внаслідок цього порушується робота серця й органів дихання, що найчастіше призводить до смерті. У випадку ураження людини струмом необхідно, насамперед, швидко відімкнути джерело електроживлення та викликати спеціалізовану допомогу медиків і енергетиків. До моменту їхнього прибуття – негайно розпочати надання долікарської допомоги потерпілому шляхом штучного дихання, яке слід проводити упродовж тривалого часу (декілька хвилин), до повного відновлення самостійних та глибоких дихальних рухів грудної клітки.

Прес-група звертається до населення, щоб пам’ятали:

Повітряні лінії електропередач та трансформаторні підстанції є джерелом підвищеної небезпеки для життя людей і тварин.

Відео дня

Не проникайте в трансформаторні підстанції.

Не накидайте проводи на лінії електропередач.

Не усувайте самовільно пошкодження в електроустановках.

Не  прив’язуйте проводи, мотузки до опор електропередач для сушіння білизни.

Не дозволяйте дітям влаштовувати спортивні майданчики під проводами повітряних ліній 10/0,4 кВ.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:30 Допоможіть зібрати кошти на апарати, щоб Софійка з Козятина перестала втрачати слух 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди 09:38 Пиківчани передали для Козятинського Територіального майже тонну картоплі 09:15 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up