У зліт випусників втрутились МНС-ники

У зліт випусників  втрутились МНС-ники

У міському будинку культури не працюють аварійні виходи

Задумане, як свято Козятинського випусників шкіл, мало свій сценарій, своїх режисерів та постановників. Як ведеться, були ведучі, були і ті, кого вели і хто долучився. Були присутні фахові військові музиканти оркестру. Прапори.

Свято або вишиванкове ходіння по місту колоною заслуговує поваги. Була представлена гордість або наш національний фонд цілеспрямованої успішної юності. Хтось із них, дасть Бог, стане лідером держави по типу, а то без сумніву кращими, ніж Грушевський. Будуть такі, що тягатимуться славою з Елвісом Преслі. Хтось народить і виховає з десяток діток. Про це писати можна годинами і у мене не втомиться рука, не залишить думка, здорові почуття гумору, віра і надія. Не інакше, і по іншому, саме так.

Але все це одним махом чиновницькою недбалістю наражено на небезпеку. На хвилі популізму шоумени, а конкретно перші особи освіти, представницької влади, силових структур, що при владі десятками роками, з неабияким досвідом позбавлені здорового глузду. Створена ілюзія, що вони дбають про дітей. А насправді завели в зал кращих із кращих, де заблоковані протипожежні виходи.

Відео дня

Навіть моя маса в 100 кг, борцівський досвід, участь у різних не передбачуваних критичних ситуаціях на сході України змусили мене діяти в інтересах особистої безпеки та присутніх в залі, оскільки дітей був повний зал міського будинку культури. З розгону різким ударом вибити двері запасного виходу не увінчалось успіхом. Навалився на двері — також марно. Віджати простір для проходу також не вдалося. Щоб не посіяти передчасну паніку, вийшов із залу. Вирішив не брати гріх на душу, а звернутись в спец-підрозділи через 102. Які втрутилися в ситуацію і вивели дітей із залу.

Як бачимо, не можна довіряти владі своїх дітей, вірити лицемірству, показусі. Бо як на мене, це було свято чванства та тупості не дітей, вчителів, батьків та гостей, а саме влади під українським держаним прапором.

Ми замість подібних зльотів, провели б ярмарку робочих місць. Бо з власно досвіду та добровольчого руху ОУН, як представників штабу Козятинських партизан, розуміємо, що варто було б запросити представників приватного бізнесу Козятина. Вони б здійснили рекрутський набір молоді для навчання та у них працевлаштування як спеціалістів. Таку роботу мав би  провести військкомат, училище, лікарня, підприємства залізниці, заклади освіти, сервісу. Відділ аналітики мав би молоді пояснити, що професія водія вантажівки та тепловоза — це вже мертва і не діюча, професія, що зникає. Адже прогресують новітні технології.

Так сталося і це треба пережити, але не зневіритись і не миритись з владою. В Україні станом на сьогодні для українців влади не існує. Вона від космосу, не зрозуміло, чи як і для кого та для чого?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алла Кіпр

    Слухайте, авторе,краще на кожні 100 кг.  своєї маси Ви б мали 100 гр.сірої речовини, а то несете повну нісенітницю: двері вибивав,когось викликав,маячня повна.

    Заздріть мовчки.
  • Адамова Татьяна

    Ваше видання хоч у чомусь позитив бачить? Що б де не відбулось, треба обгадити, висміяти. А самі ви чого варті?
  • Олег Береза

    Приміщення аварійне не відповідає вимогам по протипожежній безпеці.Свято гарне та має право на існування!Але дітей збирати в конюшню ризиковано!Потрібен гарний ремонт! Це далеко не 60 -десяті роки.Владо !До праці! Цигарки та спиртне вредить здоровю
  • Александр Бабкин

    Дійсно шкода, що люди, які мають доносити до людей правду і мають вплив на свідомість громадян, підло спекулюють на цьому. Шановний авторе, надзвичайники мають телефон 101, Ви ( за Вашими словами) телефонували в поліцію ( себто 102). З жодної силової структури представників не було. Ви б це помітили, якби зосередились на святі, а не на пошуку фейкових недоліків... Що стосується профорієнтації, то такого роду робота ведеться цілий рік на місцях та на виїзних платформах і мені дивно, що Ви цього не знаєте. Вам потрібно було звернути увагу на дитячі емоції та поспілкуватись з випускниками і тоді, можливо, Ви не припустилися б таких прикрих помилок...Не псуйте репутацію свого видання і Ваше ім'я. Будьте професіоналами!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up