Учні стають майстрами книжкових наук

Учні стають майстрами книжкових наук

Це все відбувається в стінах дитячої бібліотеки

Тиждень дитячого читання як і весняні канікули добігли до логічного завершення. Та козятинські бібліотекарі знайшли продовження дитячого свята. Вони разом з учнями 2-А класу школи №2 підготували театральну виставу “Країна казкових мрій”. Групою підтримки були учні школи №1.

Книга - мудрий друг, кажуть діти. Вона не вміє говорити, а розповідає про весь навколишній світ.

Бібліотекарі, щоб було весело і оригінально, придумують різні варіанти спілкування дітей з книгою. Залучивши казкових героїв, що зіграли самі діти, всі присутні в залі опинилися в країні казкових мрій.

Яких тільки у виставі не було героїв. Усіх їх представили організатори казкового дійства класний керівник 2-А класу Оксана Загоруй та бібліотекар молодшого відділу Наталія Кісарчук.  

Відео дня

Бібліотечна фея, Королева книжкового королівства, Червона Шапочка, прислужник, Котигорошко, Дюймовочка, Івасик Телесик, Баба Яга, яка в цій казці стала доброю. За логікою дітей, вона стала доброю тому, що пішла на пенсію. Колобок, Злий Чарівник, Книги, Білосніжка, Гноми, Козаки, Попелюшка… У концертній виставі вони розповіли, як важливо бережно ставитися до книги. Адже книга жива, поки її читають, а читають доти, поки книга має охайний вигляд. У книжковому королівстві, що побували другокласники, знають, як поводитись з книгою, щоб вона служила довго. І за наказом Казки учні 2-А класу школи № 2 стали дійсними членами Академії Магії з присвоєнням звання “Майстри книжкових наук”.

З цим високим титулом прийшли привітати артисти бального танцю ансамбль “Візаві” і співоча гордість нашого краю Віталіна Бальшанек.

За захоплюючу театральну виставу казковим героям і їхньому головному Магу Оксані Іванівні бібліотекарі подарували запашний коровай з казкової печі.

На завершення дитячого свята для казкових героїв, які знову стали звичайними дітьми, групи підтримки учнів першої школи бібліотекарі ЦРБ влаштували пізнавальну вікторину. Діти-читці книги справились із завданням на відмінно. У чотирьох конкурсах на різну тематику вони відповіли на всі запитання.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up