Українці завжди прославляють нашу націю

Українці завжди прославляють нашу націю

“Кубок Легенд", як і рік тому, знову летить в Україну!

Наші перемогли у фіналі іншу українську команду з рахунком 6:1. У американському місті Тампа в минулі вихідні Національна збірна України з футболу серед ветеранів завоювала “Кубок Легенд”. На турнірі змагалися  8 команд. Це були спортсмени України, Америки, Канади та Колумбії.

Цього року організатори вирішили перенести турнір “Кубка Легенд” з півночі Америки на південь країни, де чудові футбольні поля з трав’яним покриттям. Подбали організатори й про вищий рівень майстерності учасників турніру.

Потрібно відзначити, що в цьому році українській збірній протистояли команди, яких добре знає спортивний світ.

Відео дня

Як відомо, перша суперечка за "Кубок Легенд" відбулася в листопаді 2016 року в Чикаго. Тоді в п'яти матчах поспіль збірна ветеранів України не знала поразок і, на радість численної української діаспори Мічигану, стала володарем головного призу. Цього разу українській збірній, хоч і протистояли спортсмени з іменем, все ж наші земляки на голову були сильнішими за своїх суперників. Навіть у фінальній зустрічі підопічні Анатолія Дем’яненка та Володимира Лозинського розгромили свого суперника з рахунком 6:1.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up