Урок для наших чиновників

Урок для наших чиновників

Не так давно аграрії Вінницької області та Козятинського району були учасниками Всеукраїнського страйку проти продажу землі сільськогосподарського призначення. У Київ з’їхалися хлібороби з багатьох сіл України і чиновники-аграрії. Усього в столиці зібралося близько 25 тисяч протестуючих.

Як відзначили самі учасники акції і це прозвучало по районному радіо, влада їх не почула. Спікер парламенту Андрій Парубій до народу не вийшов. Не підтримала вимогу та не приєдналася до протестної акції аграріїв “борець за правду й справедливість” Юлія Тимошенко. Можливо, своє обурення  вона висловить пізніше. Ще один “народний захисник” нардеп Олег Ляшко вирішив, що його можуть неправильно зрозуміти в коаліції, з якою він часто голосує, і не підтримав мітингуючих. А хлібороби мали на нього таку надію, що хто-хто, а Олег Валерійович  знову корову до Верховної Ради приведе. Адже з коровою мітингувальників видно краще. Та Ляшко, мабуть, тут ні до чого. Скоріш за все, корова відчула і другий раз не хотіла йти з популістом.

Зрозуміти учасників акції можна, вони обурені діями влади. Тільки серед протестантів були чиновники, які в своїх кабінетах так само не помічають простих людей. Отож вчіться чути інших, щоб вас почули колись.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up