В коліні пухлина: збирають допомогу на лікування 6-річної Емілії Войтюк

В коліні пухлина: збирають допомогу на лікування 6-річної Емілії Войтюк
  • Врятувати дівчинку. Життя маленької донечки козятинчанина Олександра Войтюка Емілії у небезпеці. Дівчинці встановили страшний діагноз — Саркома Юінга.
  • З важким, довготривалим та дороговартісним лікуванням самотужки родина не впорається.

Все почалося наприкінці січня. Донька Євгенії та Олександри Войтюк, який родом з Козятина, почала скаржитись на біль у ніжці. Батьки подумали можливо десь вдарилась і все пройде. Але через декілька днів дівчинка почала прикульгувати і погано ставати на ніжку. 

— Ми відразу звернулися до лікаря травматолога, який направив нас до іншого фахівця, — розповідає мама Емілії Євгенія Войтюк. — Ми зробили КТ, МРТ. Лікар переглянув детальний опис і повідомив страшну річ, яка не засвоювалась в голові. В коліні пухлина… Далі нас направили в Інститут раку, де зробили біопсію. Заключення нас просто убило. Як? Хіба таке можливо? В серцях надія, що помилка, що можливо це щось інше… Робимо КТ органів і серце знову розривається. В обох легенях поширилось ураження.

Відео дня

Після почутого страшного діагнозу для донечки світ родини Войтюків перевернувся — Саркома Юинга (злоякісна пухлина, яка вражає в переважній частині випадків кісткову тканину). Страшна біль пронизала серця батьків. В це неможливо повірити. Це не хочеться прийняти. В голові постійно звучить питання: Чому саме їхня дитина? За що їй таке важке випробування?

Емілія — середня донечка в сім’ї. 30 березня їй буде сім років. Дівчинка дуже життєрадісна і активна. Малесенька розумниця, яка все знає і всім завжди у всьому хоче допомогти. 

— Цей біль неможливо описати, — ділиться своїми переживаннями Євгенія. — Страх за життя дитини такий сильний, що важко тримати себе в руках. Важко зібрати себе докупи… Ми розуміємо, що потрібно бути сильними, потрібно зібратися і зробити все можливе і неможливе для порятунку нашої дівчинки.

Родина просить близьких, друзів, знайомих і просто не байдужих людей допомогти подолати страшну хворобу. Адже самотужки вони не впораються з таким важким і довготривалим лікуванням. Попереду — шість курсів хіміотерапії, трансплантація кісткового мозку та трансплантація ураженої частини кістки. А для цього потрібно сила та велика сума грошей. Рахунок на лікування Емілії ще не виставили, адже чекають на відповідь з ізраїльської клініки, куди направили всі необхідні для того документи.

Опублікували пост допомоги у соцмережах, який стрімко поширюють козятинчани, аби на підтримку могло відгукнутися якомога більше людей.

— Для нас важлива кожна молитва, інформація, репости, кожна гривня, — звертається до всіх небайдужих Євгенія. — Допоможіть врятувати нашу донечку.

Реквізити для допомоги

ПриватБанк 5363542320316038 Войтюк О.В. (Тато Емілії)

Моно банк гривнева ₴ 4441114451264392, долар $ 5375418805128113, євро € 5375419903467098 Войтюк О.В. (Тато Емілії)

Сбербанк (RUB) 4244910039073240

IBAN UA52 3206 2700 0002 6201 0016 9572 0 Войтюк Є.П. (Мама Емілії)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (28)
  • Viktor K.

    ++++++++, живи, детина!
  • Таїса Мартинова

    ++++++++++++++++++++++
  • Тамара Смутна

    +++++++++++++
  • +++++++++++++++

keyboard_arrow_up