Великий добродій з розумінням аморальності — депутат ПРБ

Великий добродій з розумінням аморальності — депутат ПРБ

У кишеньковій мерівській газеті є один дешевий матеріал з перекрученими фактами.

Це стаття депутата міської ради Віктора Малишевського “Новорічній ялинці для дітей на ПРБ бути”. Виявляється, він, як депутат даного округу, не може допустити, щоб “діти мікрорайону залишилися без ялинки. А кучка якихось активістів заважають здійснити задуми. Хай собаки гавкають, а караван іде.”  Його любов до малечі значно вища, ніж думка активістів і громадськості, тож вирішив: штучній ялинці на ПРБ бути?

Не потрібно пересмикувати, шановний “депутате”!

Відео дня

“Не потрібно штучної ялинки” і “не потрібно її взагалі” — це дві великі різниці. Говоріть тільки факти, не перекручуйте, а то виходить підміна понять. Та й мушу вам зауважити, що рейтинг головного радикала різко впав після того, як він став вигравати мільйони в “лотерею”. Люди зараз хочуть, щоб слова подібних ораторів підкріплювались конкретними справами.

А ще хочу запитати автора статті, де він був минулого року, коли ялинку на ПРБ взагалі не прикрасили? Як це ви таке допустили, що у дітей, яких ви так сильно “любите”, в минулому році не було свята? Чому тоді не згадували за дітей цього мікрорайону? Зніміть маску і не клейте дурня. Як любите ви дітей, видно по дитячому майданчику, що у дворі на вулиці Кошового. Не за дітей ви так печетеся, а вигадуєте різні маніпуляції, на що можна гроші списати. Та ще й хочете виглядати, як великій добродій з розумінням аморальності. Що аморально, що ні — вирішувати громаді. І журналіст вивчив думку мешканців цього мікрорайону до своєї публікації, а не так, як “депутат”. Спочатку поставите штучну ялинку, а вже потім будете вивчати громадську думку? А вивчаєте ви її прямо з кабінетів.

А щодо каравану, який, на вашу думку, кудись рухається, я вам так скажу: якби той караван рухався в потрібному напрямку, то й згадані вами собаки скоріше за все спали б. Собаки здіймають гавкіт, коли відчувають чужинців, які частенько бувають звичайними злодіями. Від того й гавкають. А ви як хотіли?

Хочете піаритись, прикриваючись турботою про дітей, то хоч робіть це, не пересмикуючи факти.

Влада так переймалася в минулому році, щоб поставити штучну ялинку в центрі міста, що за дітей ПРБ забула, аргументуючи це тим, що дві ялинки на місто це дуже затратно. Але ж вам так хочеться купити її і поставити будь-де. От і придумали, що живу ялинку одягати біля пам’ятника аморально.

Можливо, за логікою депутата Малишевського аморальним є й те, що весільні пари, коли несуть квіти до пам’ятника загиблих воїнів, топчуть його? Це вже що кому хочеться бачити.

Ми, наприклад, не бачимо аморальності в тому, що біля пам’ятника вберуть ялинку. На неї дивляться, нею зачаровуються і гопака біля неї ніхто не танцює. Її вбирали святково там раніше і ніхто не помічав якоїсь аморальності. Аморальність — це тринькати кошти платників податків. Аморальність — це прийняти рішення, не почувши думку громади. Аморальність — це заробляти гроші на міському бюджеті, де тільки можна заробити.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up