Ветеранський футбол

Ветеранський футбол

Минулого тижня кращі команди районних центрів і міста Вінниці визначали чемпіона області з зимового футболу.

І ось розпочався турнір ветеранів, кому за сорок. На відміну від молодших спортсменів, ветерани почали з товариських матчів.

Першими на спортивний манеж Козятинського залізничного училища вийшли гості з Могилів-Подільського району і команда Тиврова. Вони проводили розминку перед матчем. Саме з “Патріотом” з Кукавки ветерани Козятинського “Моноліта” зіграли першу свою зустріч. Завершилася гра перемогою гостей з Могилів-Подільського району з рахунком 2:1.

Другий поєдинок наші земляки провели з командою Тиврова. У цій зустрічі перемогу святкували козятинські футболісти. Вони перемогли своїх суперників з рахунком 3:1.

Відео дня

А в заключній своїй зустрічі козятинські ветерани підписали мирову угоду з командою міста Немирів. Рахунок цієї зустрічі 2:2 на користь спорту і здоров’я учасників турніру.

Так, зробивши розминку, команди футзалістів роз’їхались по своїх містах. А 3 березня приїдуть знову до Козятина на перший тур обласного турніру.

Два спортивні колективи групи перейдуть до наступного раунду змагань. А команди, які за підсумками першого відбіркового туру посядуть 3 та 4 місця, припинять боротьбу за почесний трофей на першість області із зимового футболу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up