“Відродження” має заплямовану репутацію

“Відродження” має заплямовану репутацію

Отож, люди без надії отримати воду тими методами, якими користується комунальне підприємство

Жителі будинку, що на вулиці 8-ма Гвардійська (в районі пам’ятника) уже два тижні живуть без води. Водовід не функціонує, а для його ремонту потрібна... згода власника одної із квартир.

 

Відео дня

 

Виявляється, щоб підвести воду, необхідно рити підлогу у одній із квартир. У ході журналістського розслідування з’ясувалось, що власники проти, тому що не довіряють комунальникам. Пригадують, як в одному з будинків зі схожою проблемою комунальники в ході робіт зруйнували частину стіни, яку не відновили, і жителям довелося власноруч виправляти наслідки такої “роботи”.

 

 

Діра на вході до під’їзду, перекрита дошками та рештки будматеріалів обабіч не вселяють віри у майстерність працівників. Якщо додати до цього проблеми із електропостачанням, що виникли у ході робіт, можна зрозуміти ступінь обурення сусідів.

Як саме вирішувати проблему відсутності води? Що робити із жителями, які не бажають впускати комунальників до квартир? На такі запитання працівники “Відродження” однозначно не відповідають, а телефон мовчить. За словами мешканки однієї з квартир цієї триповерхівки Аліни Юріївни, комунальники, а саме заступник директора “Відродження” дав зрозуміти, що водовід все одно ремонтувати не будуть, принаймні поки на вулиці холодно. А “постраждалим” (серед яких двоє літніх осіб лежачі) пропонують користуватись де-факто технічною брудною водою. Вмикають її щодоби, правда тільки на півгодини, не забуваючи рахувати по лічильнику. Якщо ж воду включати на більшу кількість часу, то ця брудна рідина заповнює яму на вході у під’їзд.

Варто нагадати, що козятинське комунальне підприємство “Відродження” створене виконавчим комітетом Козятинської міської ради. У його сферу обов’язків входить «прибирання сміття, боротьба з забрудненням та подібні види діяльності» (цитата із державного реєстру організацій України).”

Доречна в цьому випадку думка експерта в області ЖКГ Олега Попенка:

— Здорова конкуренція на ринку ЖКГ все розставить на свої місця. Витіснить недобросовісних гравців і залишить тих, хто дійсно готовий давати мешканцям гідний сервіс. Але без радикального рішення колосальних проблем з житловим фондом, що накопичувалися десятиліттями, і без фінансування його модернізації реформа (що створила подібні комунальні підприємства (прим. авт.) приречена на провал, і для мешканців багатоквартирних будинків нічого не змінить.

 

Сергій ЯМКОВИЙ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up