Виграй Грант на 25 000 грн. від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Виграй Грант на 25 000 грн.  від Фонду RIA
на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Сьогодні сфера інформаційних технологій - найперспективніша на ринку праці.

Ми живемо в епоху, коли ГОЛОВНИМ ДВИГУНОМ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ Є - IT. Теперішні герої нашої епохи - це спеціалісти з інформаційних технологій. Вони знаходяться на передовій змін. Вони придумали Windows, iOS, Android, а також мільйони додатків до них. Вони створюють соціальні мережі, сайти, бази даних, розвивають штучний інтелект (Artificial Intelligence), машинне навчання (Machine Learning), обробляють великі масиви дaнних (Big Data), відправляють космічні кораблі до космосу, планують цивілізації на Марсі (SpaceX) та багато іншого цікавого і неосяжного, на перший погляд, для людського розуму. Таких спеціалістів на ринку не вистачає! ІТ компанії створюють найкращі умови для своїх працівників. В середньому в Україні гарні ІТ-шники сьогодні заробляють 3-5 тис доларів на місяць.

Вінницька ІТ-Академія готує справжніх спеціалістів, та з кожним випуском поповнює ІТ ринок новими працівниками. Навчальні програми змінюються щоквартально, відповідно до найновіших технологій. Так само майже що півроку ІТ-Академія відкриває нові спеціалізації і напрямки підготовки. Викладачі - практики передають студентам не лише відмінну практику та знання, а й свій досвід роботи в ІТ компаніях.

Якщо ти готовий досягати своїх мрій, жити на повну, забезпечити майбутнє собі та близьким, мати дійсно свободу вибору, інтенсивно навчатись та підкорювати нові вершини, ми запрошуємо тебе взяти участь у конкурсі, ми віримо що твоє бажання - це велика сила, чим воно сильніше, тим більше шансів на перемогу!

Відео дня

Фонд RIA та Вінницька ІТ-Академія оголошують конкурс на отримання стипендії на навчання у Вінницькій ІТ-Академії (ita.in.ua). За одним із найсучасніших і найперспективніших на сьогодні напрямків, розроблених фахівцями-практиками Вінницької ІТ-Академії:

  • Blockchain/Smart Contract Development (Розробка блокчейн-технологій і розумних контрактів)

Загальна кількість стипендійних місць: 11

Початок прийому заявок: 30.03.2018

Кінцевий термін подачі заявок: 25.05.2018

Загальна сума коштів, виділених на отримання гранту: 180 000 грн.

Анкета для подачі заявки: https://goo.gl/forms/GqC1BoGMMJOWdBr02

Вимоги до кандидатів:

  1. Участь у конкурсі можуть прийняти чоловіки та жінки віком від 17 років.

  2. До участі у конкурсі запрошуються претенденти з усіх міст України. Навчання проводиться стаціонарно у м. Вінниці.

  3. Необхідний рівень освіти/знань: немає

  4. Знання мов: українська/англійська

Відбір студентів за заявками абітурієнтів буде здійснюватися грантовим комітетом у складі представників Фонду та ІТ-Академії. Результати відбору буде оголошено 01.06.2018 на сайті Фонду RIA (fond-ria.org).

За умовами грантового конкурсу переможці отримають сертифікати на відшкодування Фондом RIA частини вартості навчання. Сума гранту визначається комісією індивідуально для кожного переможця і  складає від 10 000 до 25 000 грн.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку у вказаний термін, заповнивши усі поля, включаючи посилання на мотиваційне відео “Чому саме я хочу і можу стати розробником блокчейн-технологій і розумних контрактів і навчатися у Вінницькій ІТ-Академії”. Апліканти мають довести, чому саме вони варті отримати грант!

Усі апліканти можуть бути запрошені до ІТ-Академії на попередню співбесіду.

Детальна інформація про навчання в Академії, програма, умови подальшого стажування та працевлаштування, можливості для випускників та інші дані розміщені на офіційному сайті ita.in.ua.

Контактна особа: Тетяна Авраменко, Фонд RIA, [email protected]

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up