Випускний бал без урочистої ходи

Випускний бал без урочистої ходи

У суботу, 23 червня, в Козятині відбувся випускний вечір школярів, які розлучилися з дитинством. Саме в цей день вчорашні учні отримали атестат про середню освіту і вступили в доросле життя.

У цьому році не було святкової ходи вулицями міста, не було виснажливого зібрання на центральній площі міста. Цього разу талановитих 35 учнів, що прославляють наш край, нагородили грамотами та цінними подарунками від міської ради.

Ліцей-школа і школа ім. Шевченка №1 святкували випуск почергово в міському будинку культури. Випускники школи №2 знайшли затишок для свята в залі районної державної адміністрації. Школа №5 влаштувала бал своїм випускникам в актовому залі залізничного училища. А третя святкувала в рідних стінах.

Усі навчальні заклади, де побували наші журналісти, до свята підготувалися чудово. За 12-бальною системою твердих 11 балів. І цей бал знижений не випускникам, а педагогам ведучим. Знижений бал не тому, що вони погано вели святкову програму, а тому, що не довірили вести її випускникам. Це ж їхнє свято, їхній бал і вони вже дорослі.

Відео дня

У школі №2, перед врученням атестатів про середню освіту випускників запросили на червону доріжку. Першими отримали атестат золоті медалістки та срібний призер ЗНО. Приємно, що вручали відзнаки випускникам педагоги школи. Це ті люди, які весь час підтримували обдарованих дітей.

22 красуні-випускниці школи №1 прийшла вітати повна зала будинку культури. Відкрила святкову програму співачка Олена Пантєлєєва. Продовжили концертну програму хореографічна група ”Зорянка АРТ” з її наставником Антоном Машевським. Винуватці урочистостей, отримавши документ про освіту, подякували вчителям, батькам і рідним за всі 11 років, що навчалися в школі. Своїй вчительці подарували веселку із стрічок. Виступила на сцені вокальна група вчителів. Танцювальний колектив батьків завершив святкове дійство. За традицією, дітям в далеку дорогу батьки дали паляницю. Одягнувши майки з портретами своїх вже дорослих дітей, вони покинули сцену…

Хай випускникам-2018 щастить у житті! Газета “RIA-Козятин” їм щиро цього бажає.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up