Віра в батька врятувала 6-річного хлопчика (оновлено)

Віра в батька врятувала 6-річного хлопчика (оновлено)

Ми запитали: “Ти стільки стерпів знущань, що допомогло?” Він відповів: “Я повірив батькові і він мені ні разу не збрехав”

Ця історія дуже бородата за часом.

Повідаю історію про дитину. Хлопчику всього шість років, він пішов у перший клас. Так сталося, що до трагедії його дитинства долучилася найвища агресивна стадія конфлікту — побиття, затикання рота, запотиличники, копняки в попу, смикання та стискання рук, затріщини долонею по губах, щоб не чинив опір. Та який той опір, окрім крику, може вчинити дитина шести років?

Били в садочку його працівники. І це тривало майже 7 місяців (за моїм підрахунком). Катувала мама, яка підігрівала завідувачку установи, а та — міську комісію по захисту дітей. Усі стали в позу цербера, глуму над дитиною та батьком.

Відео дня

А він, малий, навчився терпіти. Стопудово — Тарас Шевченко в ролі кріпака в такому віці не знав таких знущань. Реальність така: дитину тільки фізично лупцювали мама, бабуся, тітка (сестра мами). Через суди знущались керівник установи та цілий відділ. Боюся всіх перераховувати посадовців. Список осіб з відділу освіти, у яких у багатьох також такого віку діти. Навіть сам нинішній голова міста, виходить, також ганебно приклав руки до цієї справи, адже очолює комісію з питань захисту прав дитини при виконкомі Козятинської міської ради.

Хлопчик боїться… свою маму та йти в школу

Дитина призналась, що після розпивання напоїв на кухні, його била мати, бабуся, а тітка пригрозила вбити, якщо комусь розповість. Лікар засвідчив у першокласника дві гематоми на голові і сині сідниці.

Потім мама з бабусею викрали дитя зі школи, вкинула сина-внука в таксі біля школи і, як у крутому російському бойовику, притисли його до підлоги, а зверху чобітьми. Їх дії присік батько. Знущання над дитиною зафіксували очевидці, які не причетні до цієї справи. Стало очевидно, наскільки мужня і мудра дитина довготривало тримала оборону.

Більше року хлопчик терпів знущання. Він вірив і вірить батькові. На питання, що тобі подобається в батькові, відповів: ”Він мені жодного разу не збрехав.”

Навіть тепер його життю загрожує небезпека, адже можуть викрасти зі школи, вибити двері вдома, забрати на вулиці. Уся державна рать не дає гарантій особистої безпеки цій дитині і його батькові.

— Пане Олег, то який вихід? — запитали ми у батька скривдженої дитини.

— Усе дуже трагічно, як для мене так і для сина. Школа гарантувати сину безпеку не може. Це виходить поза її компетенцією. Та й немає у директора школи такого інструмента. Поліція допоможе тільки через постанову суду. А як дожити до рішення суду, я не знаю.

— Пробували радитись в редакції з журналістами, з юристами?

— Так, за їх порадами я подав заяви про надання та забезпечення навчання сина дистанційно, тобто вдома. Заяви вже зареєстровані. Домашні умови дозволяють це зробити. Тепер необхідне забезпечення відділу освіти міста і, найголовніше, їх згода.         Головне, що поліція скаже. На даний час пройшли з сином судово-медичну експертизу — зняли побої. Подав заяви.Чекаю їх дій в рамках закону.

Довідково: Витяг із життя Німеччини: сьогодення, батько сину дав легенького ляпаса по попі, син поскаржився в поліцію, результат — суд батьку присудив на перший раз 25 годин громадських неоплачуваних робіт.

Інший батько змусив сина словесно піти з ним в ліс на прогулянку. Син заперечував словесно, а потом змиривсь. Але поскаржився в поліцію. Результат — батькові штраф 1500 євро.

А у нас в Козятині хлопчик боїться йти в школу, бо думає, що його там буде викрадати розлючена мама. Батька в магазині фотографують на телефон родичі колишньої дружини, здійснюючи психологічну атаку. Служба дітей міської ради вичікує рішення поліції і лише потім прийметься захищати дитину.

А це події, коли дитина в дитсадок ходила (11 місяців тому):

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Адамова Татьяна

    Ви в тій редакції всі божевільні? Чи тільки в Лозінської клепки немає? Ви з мамою, бабусею, вчителем спілкувались? Як можна таку  гидоту писати лише зі слів "батька", який не вжився із жодною з багатьох своїх дружин? На вашу контору ватро подати до суду, безмозкі пліткарі.

    козятинець reply Адамова Татьяна

    то подавайте

    Софія reply козятинець

    А це нічого, що мати б'э дитину, панянко Адамович? Як вам не соромно?!!! При чому тут батько, тут дитина потерпає від насильства в сім'ї. То її цю матір покривала депутат Гаврилюк-завдитсадком, тепер знайшлася панянка Адамович? Не беріть гріх на душу!

    Наталья Баштовая reply Софія

    Кожне слово цієі статті ганебна брехня. Як можна писати не перевіривши жодного факту... Я особисто багато років знаю і маму дитини і тітку .

    Софія reply Наталья Баштовая

    Добрая сволочь ЗАЛИШАЄТЬСЯ бути сволочу.Мама роботяга тяжко працює.Дохід мізерний.Миє вагони в фастові.Там де мешкає немає води опалення.Аліменти то фактично гроші щоб прокормити себе і дитину.У батька доволі європейські умови проживання.Комфорт.Для сина окрема жила зона з усіма сучасними прибамбасами.

     Що тут порівнювати.Батько мягкий в спілкуванні.Інтелегентна родина.Син все  це відчув. У мами насилля,бідність.Повна протилежність батьку.Що цікаво батько не проти спілкування з мамою сина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up