Вітання очільників медицини району

Вітання очільників медицини району

Надія Станіславчук, голова профспілкового комітету:

— Нам, мабуть, пощастило. Я говорила і буду говорити: у медицині випадкових людей немає. Особливо, в нашому колективі. Хто б мені що не говорив, я завжди так говорю і завжди даю таку ж установку вам. Ми найкращі, найбільш колективні, жінки — найкрасивіші і чарівні, чоловіки — наймужніші і сильні. Я вас усіх поздоровлю зі святом.

Медпрацівник, це та професія, коли людина, яка її вибирає, стає чомусь ближче до священика. Вона зустрічає людське життя і точно так само його проводить. У нас дійсно дуже багато терпіння. Я хочу вам всім побажати удачі, нашої медичної удачі, везіння у всьому. Я хочу побажати вам зрозумілих пацієнтів. Я хочу вам побажати людей від колег і те ж від пацієнтів. Я хочу вам побажати щастя, любові, здоров'я, благополуччя і щоб ви завжди посміхалися. А ще, що хочу, щоб держава повернулася до нас обличчям і щоб ми отримували досить високу зарплату. Таку зарплату, щоб можна було відкласти і щоб ми разом зібралися і поїхали на Канари.

Відео дня

Олександр Кравчук, головний лікар:

— Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, врятовані життя, повернуте здоров’я! Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються любов’ю та повагою. Ваші руки дарують радість життя, вселяють віру у зцілення. Нехай любов світить у ваших серцях, а ваші душі наповнюються теплом, у домівках панує злагода, затишок, прибуток, благополуччя та здоров’я. Усього вам найкращого! Дякую райраді і райдержадміністрації, що доручили районному управлінню культури провести концертну програму. І хочу передати всім привітання від народного депутата України Петра Юрчишина, без якого жодне дійство не обходиться.

Ігор Грубеляс, заступник головного лікаря:

— Раніше для залізничників було свято, його перенесли: було одне, стало інше. День армії перенесли, день козацтва, і так дуже багато свят. А День медика, він, як був кожної третьої неділі червня, так і залишився. Це говорить про нашу з вами старість. Правильно. Не дивлячись ні на яку політику, ні на що, ми, як працювали, так і працюємо. Проте, у нас виникло дуже багато нових днів — з нашої вузької спеціальності. 12 червня — День медсестри, 5 травня — День акушера і День хірурга, і День анестезіолога, який відзначаємо з такою великою радістю і помпезністю, що всі заздрять. У нас 14 червня — День донора. І разом Всесвітній день лікаря… Нас об’єднує День медика, ми з вами — медики. Вибачте за побажання російською мовою: “Диагнозов точных, анализов быстрых, поступков уверенных, правильных мыслей. Еще пациентов весьма благодарных, конечно, бы опытных, но не бездарных. И кардиограмм не прямых, а с зигзагами. Зарплаты высокой, карьерного роста, всего достигать вдохновенно и просто. Без тахикардии, на верх чтоб взбираться и в донорах счастья, чтоб вам не нуждаться. Работать с улыбкой, с давлением в норме. И быть в превосходной физической форме”. Я дякую вам за вашу працю і дякую, що ви просто всі є.      

Петро Ковальчук, завідувач відділення переливання крові:

— 16 червня будемо відзначати офіційно за календарем День медичного працівника. Так склалося, що 14 червня — Всесвітній день донора крові. Донор означає “дарувати”. Серед медичних працівників також є багато донорів. Будемо рахувати, що це десь 20% від всіх активних донорів, які є в районі і в місті. Донори-медики виручають у найбільш скрутній ситуацію. Це ті люди, які знаходяться поряд і, крім своїх офіційних обов’язків, ще своєю кров’ю допомагають рятувати і рятують людей. У нашому колективі є такі люди, в цілому, я казав, 20% — це 100 людей, активних трішки менше. Сьогодні посвідчення Почесний донор України отримує медична сестра поліклініки Лариса Петрівна Дворська. Давайте привітаємо її і всіх медпрацівників!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up