Виявляємо безвідповідальних “правдолюбів”

Виявляємо безвідповідальних “правдолюбів”

У одній місцевій газеті прочитав статтю “Маленька диктатура по-козятинськи”. Суть полягала в тому, що невдоволені члени кооперативу ”Тунель” написали лист-скаргу на дії голови цього кооперативу. Що він одноосібно, без проведення загальних зборів членів кооперативу прийняв фінансово-господарське рішення про підвищення обов’язкової плати за гаражі.

 

У цьому ж виданні не так давно написали, що журналістика — це велика відповідальність, і що газета, це не блогерські сайти, куди можна скидати різне сміття. Але як відповідальний журналіст робить висновки, заслухавши тільки одну сторону конфлікту? Відомо, ще задовго до Нового року голова згаданого кооперативу написав заяву на звільнення за власним бажанням. Кооператив утворений за статутом добровільності і рівноправності. Мабуть, немає простішого скликати збори кооператорів і задовольнити бажання людини, яка написала заяву на звільнення і не тримається за крісло? Тільки збори такі провести не виходить, за тим же статутом, потрібно зібрати ⅔ від кількості учасників кооперативу. А станом на 12 січня 56 чоловік від 100, що перебувають у кооперативі, вже заплатили за зміненими тарифами. А це більшість від всіх учасників.

Веду до того, що журналістика дійсно відповідальна справа. За кожним обвинуваченням є людина. А коли обвинувачення в деяких випадках є безпідставними, то це може вплинути навіть на її долю.

 
 
Артем ДЕНИСЕНКО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up