Війна з російським агресором

Війна з російським агресором

З полону бойовиків звільнили бійця Романа Савкова

24 січня з полону бойовиків на Донбасі звільнили старшого солдата 92-ої бригади Романа Савкова. Звільнення військовослужбовця відбулося поблизу пункту пропуску «Майорське».

Савкова взяли у полон просто на позиціях під Красногорівкою, влітку 2017-го.

— Там перебили всіх, а він залишився один, — сказав в інтерв’ю журналістам ще один звільнений раніше з полону бойовиків Олександр Олійник.

Відео дня

Роман Савков має підвищений рівень цукру в крові і в полоні «практично перестав вставати», розповів раніше в інтерв'ю українським ЗМІ звільнений раніше Микола Герасименко.

— У нього підвищений цукор знайшли. Він різко худнути став. У санчастину не звертався. Потім практично перестав вставати, хлопці почали бити на сполох, прийшли медики, на носилках вивезли його в санчастину. Аналізи показали високий цукор. І я чув, що говорили головному в медсанчастині, що поки його не вилікують — на обмін не віддадуть, — сказав Герасименко.

Звільнені з полону військові говорили про нього Президенту України Петру Порошенку, коли вони летіли у військовому літаку до Києва в день обміну, 27 грудня. Наразі президент доручив провести необхідне медичне обстеження та лікування Романа.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up