Вода — елемент здорового способу життя

Вода — елемент здорового способу життя

Обов’язково треба випивати за день в середньому 2-2,5 літра води. 500 г води спалює 100 калорій, прохолодної води — до 120 калорій.

Коли кажуть, що не можна пити воду під час тренування, це повна маячня! Обов’язково треба випивати 30-60 г води кожні 10-15 хвилин фізичних навантажень. Інакше такий “сухий закон” призведе до зневоднення організму. Без достатньої кількості рідини густіє кров, збільшується пульс та тиск в організмі. Коли ми регулярно п’ємо воду, вона розріджує кров. Під час фізичних навантажень підвищується температура тіла, його треба охолоджувати, знов-таки пити, пити й ще раз пити. Не доводьте себе до межі, не “працюйте на знос”!Помилкова думка щодо того, що чим більше потіємо, тим швидше худнемо. На один втрачений кілограм у сауні чи в залі треба випивати 4 склянки води. Наслідки частого та інтенсивного “потіння” без прийняття води — погіршення роботи нирок і серця! Ось вагомий аргумент того, наскільки важливо пити багато рідини. По-перше, в кращий бік змінюється біохімія в організмі, по-друге, зникає жир, залишаються м’язи, і об’єми тіла зменшуються. Це означає, що покращилась “якість” вашого тіла.

Погодьтесь, що краще мати підтягнуте “якісне” тіло в гарному тонусі, ніж ганятися за втратою кілограмів, які з часом все одно повернуться. Тут важливіша розумна відповідність трьох складових вашого організму: води, м’язів і жиру. Усе це досягається шляхом правильного здорового харчування, фізичних навантажень та якомога більше води щодня!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up