Воїну-авганцю відрізали ногу: його покусала собака

Воїну-авганцю відрізали ногу: його покусала собака

Учасник війни в Афганістані Олександр Грабовський прожив піввіку і з ним трапився прикрий випадок

Він отримав травму ноги в ситуації, що можна було надіятись на швидке одужання. Та травма виявилася серйозною. І тривале лікування завершилося невтішно: ампутацією лівої кінцівки.

Олександра вкусив собака. Якби люди в білих халатах з повною відповідальністю поставилися до такого пацієнта з самого початку, можливо, ногу Олександру вдалося б врятувати. Адже Олександр стояв у черзі на путівку для воїнів-афганців у Вінницький госпіталь. Та так і не дочекавшись путівки, отримав компенсацію 300 гривень. Тільки не подумайте, що для воїнів-афганців такі дешеві путівки. Реальна ціна путівки у військовий госпіталь до восьми тисяч гривень. Можливо, саме тут була проявлена халатність чиновників від медицини, що призвело до важких наслідків для здоров’я Олександра.

На жаль, це не останні негаразди колишнього воїна. Прийде той час, коли воїн-афганець випишеться з лікарні.  Жити буде ніде. У помешкання, де він жив раніше, високо підніматися.

Відео дня

— Доведеться перебиратися в будинок матері, — каже він. — У неї простіше буде пересуватися. Та для реабілітації потрібен буде час. А такі необхідні милиці для пересування в управлінні соціального захисту населення обіцяють через рік. Є, правда, вихід, запевняють у соцзахисті населення.

Наразі медики травматологічного відділення Козятинської районної лікарні ставляться до Олександра з повною відповідальністю. Адже вони на прохання колишнього воїна зберігають йому частину ноги, що за вердиктом вінницьких лікарів мала бути ампутована по коліно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrey Kachkivsky

    аФганець!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up