Як смішно провладна ЗМІ хвалить себе

Як смішно провладна ЗМІ хвалить себе

Зустрічаючи Новий рік, ми живемо з надією на краще.

Хочеться в році, що минув, залишити все погане і Новий рік почати з чогось приємного. Та вся біда, мабуть, в тому, що думають так усі, а деякі діють за звичкою.

Ось у першому номері провладної газети з’явилася стаття “Я зачарований”.

Йдеться, що автор зачарований усім тим, що побачив у новорічну ніч на Центральній площі нашого міста. А побачив він повну площу народу. Красуню-ялинку, що кращої в нашому місті ще не було. Згуртованість громади і йому хотілося всіх обійняти і попросити робити лише добро. Читач — мила людина, коли має таку думку.

Відео дня

Та читаючи статтю далі, знаходимо там ще й такі рядки: “А чому написав вам свої враження? Тому, що читав у газеті “RIA-Козятин”, як там мусолили думку про оті кілька сотень тисяч гривень, які міська влада виділила на проведення Новорічних свят.

От це вже істина кишенькової газети мера, а точніше, її автора. Я далекий від думки, що цю статтю писав той, ким вона підписана. Тому що, хто читав “RIA-Козятин”, пам’ятають, що газета була проти штучної ялинки і 20-денних святкувань. Свято є свято, тут нікуди не дітися. Та викидати гроші на штучну ялинку, коли на площі є дві живих, мабуть, занадто. І дивно, що знаходиться читач, який не дякує громаді за зекономлені кошти, а дякує владі, яка ті кошти хотіла розтринькати.

Дивно, що автор в ялинку, що на площі, зачарований. Тільки чомусь мовчить, що на ПРБ, де він з товаришем зустрів рік Півня, ялинку в цьому році не прибрали. Кожен рік у цьому мікрорайоні стояла ялинка - новорічна красуня. Можливо, мешканці ПРБ не були такі в неї зачаровані, але були горді, що влада про них пам’ятає. Та в цьому році, мабуть, забула.

Я вже писав, що виданню мера потрібно слідкувати за собою. Для чого статтю підписувати читачем, коли писав її, відомо хто?

Я можу повідомити, що на Центральній площі було до 600 людей у новорічну ніч. Була хороша концертна програма і молодіжна дискотека тривала до сьомої ранку. Тільки єднання громади не було,єдналися знайомі, рідні.

Єдналися ті кому не хватило святкового столу. І добре, що автор був зачарований в ялинку, яку відстояла громада, та, як завжди, похвалив владу. Я повторюсь: не майте ви людей за дурнів. Вийдіть до людей на вулицю і там усе почуєте. І якщо зробите правильні висновки, тоді може й дійсно кишеньковій газеті влади хтось подякує від простих громадян.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up