З новим керівником стадіон потроху оновлюється

З новим керівником стадіон потроху оновлюється

Сергій Стецюк планує побудувати на місці непрацюючого тиру автостоянку, зробити ремонт душової та роздягальні, облагородити бігові доріжки

 

Спортивна “душа” Козятина — стадіон “Локомотив”. Територія стадіону велика. Є свої недоліки та переваги. Отож, потрібна рука господаря. Щоб окультурювати та оновлювати наше улюблене місце відпочинку. Саме над цим зараз працює новий керуючий спортивними спорудами Козятинської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Стецюк.

За плечима у нього багатий спортивний досвід. Можна сказати, що все його життя — це спорт, виховання здорового способу життя. Тридцять п’ять років пропрацював у Махаринецькій школі. Десять років очолював дитячий оздоровчий заклад “Пролісок”. Вів волейбольні команди, які неодноразово займали призові місця в районі. Зараз у його підпорядкуванні територія стадіону, спортивний майданчик на вулиці Грушевського, 23, спортзал і школа ДЮСШ (ПРБ, колишній спортзал училища). На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” надійшло багато дзвінків з позитивними відгуками про його роботу. Люди вдячні за працю, вкладену в “Локомотив”.

Спортивними стежками

Відео дня

Сергій Стецюк закінчив Вінницький педуніверситет. Отримав спеціальність вчителя історії. Та доля повела спортивною дорогою. Мешкає у Махаринцях (Волоських), хоча родом з Тепличчини, з поселення Удичі під Уманем. Після одруження переїхав на Козятинщину.

Дружина Сергія Григоровича Ольга Василівна також педагог. Навіть син та донька пішли батьківським шляхом. 10-місячний онук з професією ще не визначився…

Більшою мірою Сергій Стецюк асоціює себе з футболом. Адже ще в шкільні та інститутські роки грав у футбольних командах. Потім перейшов на волейбол. Зараз уже команд не тренує. Бере участь у судійстві. У вільний від спорту час полюбляє риболовлю. А ще займатися на присадибній ділянці. У невеличкому саду, з допомогою дружини, вирощує смородину, виноград.

 

Благоустрій “Локомотиву”

Перебуваючи на посаді керівника спортивних споруд Козятинської ДЮСШ, які раніше очолював Григорій Линник, запланував багато.

— Головним моїм об’єктом є “Локомотив”, — каже Сергій Стецюк. — Через те, що тут проводяться часті змагання, різноманітні спортивні заходи. Перше, що зробили — вивісили табличку, що його територія, це місце відпочинку, а сам стадіон — місце для гри, а не вигулу собак. Вони то їх стерилізували, але хотілося б, щоб бродячих собак вивезли. З однієї сторони це і добре, тому що тут вночі чергують охоронці і собаки дають знати, коли хтось чужий на території...

Уже підсіяли траву, вкатали. Зайнялися обрізкою дерев, прибрали, підкосили, висадили ялиночки, підсипали доріжки для перехожих.

За словами завстадіону найперше, що заплановано — обладнати бігові доріжки. Адже вони всі у споришеві та  потребують обробки гербіцидами. Ця процедура має відбутися вже цього вівторка, 26 квітня. Тож велике прохання для всіх відвідувачів: бути в цей час подалі від доріжок.

 

 

Є хороші задумки

За словами Сергія Григоровича важливим питанням є стан роздягалень та душових кімнат. Вже є перші кроки — придбали плитку для ремонту. А також закупили обладнання для поливу стадіону. Залишилося тільки встановити.

— У мене є одна грандіозна задумка, яка потребує матеріальних вкладень, але я буду намагатись її втілити в життя, — каже Сергій Стецюк. — Замість колишнього, вже розваленого тиру, зробити автостоянку. Забрати стіну, яка розташована від водойми. Таким чином відпочиваючі матимуть змогу залишати там свій транспорт. Це буде  зручно та комфортно. А далі і освітлення, і окультурення футбольного та баскетбольного поля, зі штучним покриттям.

Відвідувачів на стадіоні багато. Це і молодь, і люди поважного віку. Особливо у вихідні. На думку Сергія Стецюка, було б непогано, щоб з ними займався інструктор по ранковій гімнастиці. А для цього потрібно ввести посаду. Хоча б на півставки.

Читачам “RIA-Козятин” Сергій Стецюк побажав займатися спортом і бути здоровими: “Коли є здоров’я, хочеться щось робити і творити.”

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up