Загріб те, що нагадив, чужими руками Операція “туї” продовжилась

Загріб те, що нагадив, чужими руками
Операція “туї” продовжилась

Коли учня спитали, яка відмінність між дитиною людини та мавпи, той почухав потилицю та й повідав таке: “Мавпа народилась та — на пальму. А з людиною носяться, поки не зістариться та помре”.

 

Так само із деревами. Посадити їх — мало. Потрібен догляд до старості. Міський голова Пузир з деревами повівся, як повідав учень. Закопав і забув. Не по-батьківськи. Плід його праці — марнотратство. Тупість, як для керівника громади. Більшість людей переконані, що сам мер не в збитку. Певно, отримав відкат? Дуже великий, або не весь? Інакше, чому “забив” на туї?

 

Та й учень був не щирий. Мавпа, як мама, дуже щира. На пальму вона лізе з дитям, щоб такі татусі, як бульбашка, не змогли їх дістати.

Відео дня

 

Так мер прибрав свої какашки чужими руками. З казни міста заплатив людям за працю по прибиранню какашок, що належать йому персонально.

 

На цей раз, коли садите ялинки, знову платите людям за працю, визначіться, хто їх буде доглядати. Щоб, не дай Бог, згодом з’ясувалося, що це знову ваші какашки.

 
 
 
 
Плід праці міського голови - вантажівка сухих туй, які виривали протягом середи. На їх місце комунальники садили ялинки
 

Коментарі мешканців про озеленення в місті

 

Т. Чащіна:

- Туї всохлі, що далi?

 

М. Шевчук:

- Чи те ще буде, ой-ой-ой

 

М. Жмуцькій:

- За деревом теж потрібен догляд. А кому це потрібно. Взяли своє, візьмуть і зараз.

 

О. Прус (Гуменюк):

- Точно!

 

Г.  Бородянець:

- Боже мій, побачили як в перший раз? Завжди таке було — господаря не було, немає і не буде, ми самі голосуємо і вибираємо одну шваль. Ось і результат.

 

В. Остапюк:

- А що, головне все пізнається в порівнянні, попередній хоч щось робив, а це чмо... Ще не бачила такого мера, щоб для міста взагалі нічого не робив, ну тобто взагалі, взагалі нічого, це що, господар?..

 

Г. Жмуцький:

- Дозвольте поправити. Ми голосуємо, але не вибираємо... Ви помиляєтеся, мадам. Він дуже багато робить... Але тільки для себе і своєї челяді.

 

В. Остапюк:

- Та ні, мсьє! Я не помилилася, я розумію, що і для кого він робить. Я сказала — саме для міста. Я часто по роботі буваю в Ізмаїлі. Більш чистого і доглянутого міста я ще не бачила, а все тому, що господар на своєму місці. І дороги, і чистота, і клумби, і сміттєві ящики обсаджені квіточками так, що совість не дозволить кинути сміття повз урни... А у нас, як у нас...

 

Г. Жмуцькій:

— Так в ізмаїльського мера немає стільки радників, як у нашого. Усі радять, а ось на дієву роботу часу не вистачає. Ви запитаєте, а навіщо ж стільки радників? Відповідь дуже проста: щоб було на кого своїх гріхи перекинути. Наше місто потонуло в багнюці не тільки в прямому, а й переносному сенсі. Складається така думка, що Козятин виставлений на аукціон — все з молотка, все з міста і все собі.

 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up