Заказуха конкурентів?

Заказуха конкурентів?

На 1 та 3 маршрути поліція склала адмінпротокол

Ми живемо в країні, де один закон суперечить іншому закону. Враховуючи, що ще існують підзаконні акти, то знайти істину в якомусь окремому випадку складно. У такій ситуації є унікальне українське прислів’я: до кожного закону чи інструкції ще потрібно мати голову. Це за умови, якщо діють за інструкцією. Тільки бувають випадки, коли виконується чиясь вказівка на замовлення.

Минулої неділі водій “одинички” біля провулку Партизанський здійснив посадку пасажирів у автобус. У районі вулиці Білоцерківської водій третього маршруту висадив пенсіонерку. На обох водіїв було складено адмінпротокол за зупинку в не встановленому місці. Тобто, в місці, де немає облаштованої автобусної зупинки. З постанови Кабміну випливає, що посадку-висадку пасажирів можна здійснювати тільки на облаштованих зупинках.

Окремим пунктом посадка-висадка пасажирів може бути прописана  в документах перевізника, як зупинка на замовлення. Якщо слідувати таким правилам, то з міста до зупинки “Червоної Калини” транспорт може зупинятися тільки біля магазину? Таблички “зупинка автобусів” немає на всьому третьому маршруті. То чому протокол складають на  перевізника, а не міську раду, яка не спромоглася облаштувати автобусні зупинки по місту?

Відео дня

За законом, водій має право відмовити у висадці чи посадці пасажиру, якщо до зупинки громадського транспорту менш як 100 метрів. Як бачимо, що за іншим нормативним актом водій має право зупинитися на вимогу пасажира. Виникає питання, за якими правилами водії виконують маршрутні зобов’язання. І ми дивуємося, чому водії бувають злі.

Я не писав би цієї статті, якби не знав відгуків пасажирів відносно нового перевізника третього маршруту. Ще немає жодної скарги відносно його роботи. Виходить, за ввічливість та порядність ми його протоколом за адмінпорушення, якого він не скоював. Водії можуть не зупинятися на зупинках, де чатують поліцейські. Тільки постраждають від такого “ноу-хау” пасажири і більшість із них — пенсіонери.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up