Запрошені артисти збирають менше глядача, ніж місцеві (ОНОВЛЕНО ФОТО)

Запрошені артисти збирають менше глядача, ніж місцеві (ОНОВЛЕНО ФОТО)

На відміну від минулого року, святкових днів в Козятині стало в двоє менше і це радує.

Немає нам що святкувати. Ми не завершили війну за декілька годин. Нам не зменшили не справедливі тарифи. Нам підвищили майже на всі товари і послуги ціни і не пояснюють, як людям далі жити. Якби святкових днів скоротили до п’яти, було б, мабуть, ще краще. Та десять днів — не двадцять, як в році минулому. Значить у влади є позитив. І дякуємо, що дослухались.

Щоб розібратися в Різдвяно-Новорічних заходів, потрібно підбити підсумки цих святкувань. Тільки не будемо аналізувати виступи всіх артистів, що веселили козятинців у цей період. Всі вони виступили достойно і їм можна тільки подякувати. Мова тільки про те, кого сприймають в нашому місті, а кого ні.

Розпочали святкування гурт “Млада” і театр вогню, а завершили колектив бального танцю  “Візаві”. А десь посередині було шоу на ходулях. От останніх і середніх візьмемо на зразок.

Відео дня

Колектив бального танцю за 10 днів виступав на сцені чотири рази. І всі рази приблизно збирав більше як дві третини глядацького  залу. За час свого виступу дитячу виставу “Пригоди Лешика та лісових друзів” подивилися в залі близько тисячі двісті глядачів.

Для порівняння: веселу історію царівни-несміяни на ходулях у виконанні професійних акторів могли б подивитися тільки 92 прихильники шоу. Тобто по 23 глядачі на кожну виставу. Адже професійні артисти знають толк в мистецтві. Впевнений, Козятин вони запам’ятають надовго, тому що в більш порожньому залі їм виступати мабуть не доводилось. Вони — професіонали, стерплять.

А козятинським чиновникам не стидно, що запрошують майстрів своєї справи, а глядача зібрати в залі не можуть? То може не треба запрошувати дорогих артистів щоб не ганьбитися перед ними?

Та повернімось до колективу бального танцю “Візаві”. Він не тільки прославляє козятинщину на багатьох фестивалях і конкурсах, а й може грати і вистави, які подобаються глядачу.

Ми допускаємо, що серед шанувальників “Візаві” в залі є батьки, бабусі з дідусями і родичі. Але це  наші містяни. Хіба є різниця, ким заповнений глядацький зал? Головне, що він заповнений людьми, які від побаченого отримали позитивну енергію. А може все набагато простіше? Може вихованці Надії Бортюк в Козятині стали народними? Коли грають на рівні з професійними акторами? Мабуть так, тільки ми того не знаємо.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up