Змагалися інтелектуали Козятинщини

Змагалися інтелектуали Козятинщини

Минулого тижня, а саме 9-10 березня, в Палаці дитячо юнацької творчості пройшли турніри з шахів і шашок.

Дев’ятого березня змагалися шахісти. У цей день за шаховими дошками зібралися спортсмени восьми команд Козятинського району. Це інтелектуали сільських команд  Білопілля, Бродецького, Глухівців, Махнівки, Пляхової, Самгородка, Сестринівки, Сокільця

На першій дошці кращий результат показав Юрій Друзь з Самгородка. Він отримав золоту відзнаку. Ілля Поліщук з Сокільця був другим, в нього срібло. А Олександр Іонов, який представляв на цих змаганнях Сестринівку, отримав бронзову нагороду.

На другій дошці чемпіоном став Дмитро Шкрябій з Махнівки  Друге місце у Володимира Цимбалюка з Сестринівки. І трете місце та бронзова нагорода в Івана Лазарчука, що представляв Глухівецьку територіальну громаду.

Відео дня

На третій дошці змагалися представниці слабкої статі. Тут тріумфувала представниця Сестринівки Маргарита Ткачук, в неї золота медаль. Срібло в Софії Поліщук з Сокільця, а бронзова нагорода дісталась Ользі Репетацькій з Самгородка.

У командному заліку чемпіонами стали шахісти Сестринівки. Друге місце в інтелектуалів Сокілецької територіальної громади. Замкнули призову трійку шахісти з Самгородка    

У змаганнях з шашок кращий результат показали Ігор Ярошевич з Глухівців, Артем Савчук з Пляхової та Олена Ярмошевич з Глухівців.

Друга сходинка п’єдесталу і срібні нагороди у Андрія Хіміченка з Козятина, який грав за Сестринівку, Миколи Пасічника з Бродецького та Аліни Клімчук з Пляхової.

Третє місце у найстаршого учасника турніру, 78-річного Станіслава Крижанівського з Сестринівки, його внучки Вікторії Крижанівської та Олександра Сотника з Самгородка.

У командному заліку з шашок перше місце у спортсменів Глухівець. Другими стали пляхівчани, треті — сестринівчани.

7 березня Козятинський район відзначив 95 річницю свого заснування. Дані змагання присвячувалися саме цій даті і пройшли у залік 26 районних сільських спортивних ігор Козятинщини.

(фото В’ячеслав ГОНЧАРУК)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up