«Знайду благодійників і привезу продукти в голодний Лиман»

«Знайду благодійників і привезу продукти в голодний Лиман»
  • Волонтерські будні. Козятинська волонтерка Ольга Пирогова разом зі своєю командою повернулася з чергової поїздки на фронт.
  • Відвідали хлопців та заїхали до мирних жителів. «Сказати, що в мене шок, це нічого не сказати, щоб не хлопці, я б лишилась «без вбрання», люди голодні», — написала Ольга 

Нагадаємо, у двадцятих числах січня перед поїздкою, Ольга Пирогова зверталася до всіх небайдужих і збирала продукти, ліки, одяг тощо для наших захисників. Розповідала, що хлопці дуже потребують допомоги, а саме Бахмут, Лиман. Серед найзатребуванішого — ліки від застуди, лимон, чай, кава, консервація (0,1-1 л. ємність), тушонка, печиво, цукор, мівіна, шкарпетки, в'язані шкарпетки, шапки, рукавиці. 

У неділю, 29 січня, Ольга написала: «Дякуючи Богові, ми повернулись додому.

Побували в шести підрозділах — Торецьк, Селідове, Краматорськ, Слов'янськ, Лиман, Добропілля. Завезли все, що мали. Це буржуйки, скоби, цвяхи, продукти харчування, теплі речі, смаколики, окопні свічки, чоботи теплі, термоодяг тощо. Загалом 2,5 тонни допомоги», — написала Ольга Пирогова разом з Іриною Колесник.

Відео дня

Волонтерка висловлює щиру подяку всім, хто долучився працею, коштами і усім, що було потрібно.

«Ви неймовірні, хочу висловити особливі слова подяки людям, які завжди поряд В. Сагайда, В. Шашков, В. Шубович, водіям і просто чудовим хлопцям М. Касьяну, М. Гунчаку, О. Амонсу. Жителям сіл Іванківці, Вернигородок, Непедівка, Білопілля, Махнівки, м. Козятин та с. Козятин».

Також Ольга написала — на цей раз  крім хлопців, ще допомогли мирним жителям Лимана.

«Сказати, що в мене шок, це нічого не сказати, щоб не хлопці, я б лишилась «без вбрання», люди голодні, ми поділились цукром, консервацією, крупами, як кажуть, що мали. Ще раз дякую, можливо когось не згадала, вибачте, проблеми зі світлом, головне довезли і хлопці задоволені».

У телефонній розмові Ольга розповіла, що планує ще раз поїхати у Лиман із допомогою для людей.

— Коли ми приїхали до хлопців у Лиман та почали перевантажувати допомогу, підійшов хлопчик, каже, може ви і мені щось дасте, бо в нас проблеми з харчами. Я дала йому вареників відеречко, слава Богу, їх цього разу було майже 5 тисяч штук, і ще дала йому ящик печива, — розповідає волонтерка. — Пройшло хвилин  5-7 і збіглося людей із 50, в основному жінки та діти. Чесно, я трошки навіть розгубилась, стало дуже жалко їх, ми поділились продуктами, навіть дали трохи ліків. Лиманці підходили і підходили, сварились між собою, але й ділились харчами. Це дуже страшно, особливо коли просили діти. Якщо вийде і знайду благодійників, то обов’язково завеземо допомогу до Лиману.

Картка Ольги Пирогової для допомоги 
4149 6293 4305 6032 

Читайте також:

Центр гуманітарної допомоги Ірини Колесник відновлює видачу продуктових наборів. Деталі

 Ольга Пирогова: «Мрію про перемогу і дуже хочу реставрувати в селі храм»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up