Знижуємо рівень холестерину разом з розмарином

Знижуємо рівень холестерину разом з розмарином

Найпотужніша трава для мозкового кровообігу, серця, судин, надниркових залоз, суглобів, шкіри, волосся і не тільки — розмарин! Він зарядить вас енергією і допоможе впоратися навіть з важкими захворюваннями!

Люди багато століть лікують артрит, подагру, астму, екзему, захворювання печінки, жовчного міхура, серця... А розмарин допомагає відновити організм після важких хвороб!

Ви відчували, що ваш розум і тіло втомилися? Знайте, що є потужна і ароматна трава, здатна забезпечити необхідну енергію. Вона добре росте в теплому кліматі і широко використовується як приправа. Люди багато століть лікують проблеми зі здоров'ям, використовуючи цілющу силу розмарину.

Переваги

Розмарин покращує роботу серця і кровообіг. Він має антисклеротичні властивості, знижує рівень холестерину. Дослідження довели, що ця рослина корисна після важких хвороб, особливо для літніх людей з порушенням мозкового кровообігу.

Відео дня

Рецепт

Для поліпшення мозкового кровообігу і поліпшення роботи серця рекомендується застосовувати розмарин так: 1 чайну ложку листя залити 2 склянками окропу, настояти 30 хвилин в термосі, потім процідити. Приймати по 1-2 столових ложки 3 рази на день до їди.

Омолоджує клітини шкіри

Розмарин зволожує шкіру, зменшує зморшки, активізує циркуляцію крові, відновлює еластичність шкіри, знімає набряки, покращує колір обличчя, усуває пігментні плями.

Рекомендується пити розмариновий чай, додавати ефірну олію розмарину в креми і маски, а також протирати обличчя відваром розмарину.

Зменшує біль у суглобах

Особливо корисний розмарин для усунення запальних процесів в організмі, тому він корисний при різних захворюваннях суглобів, дихальних шляхів і для лікування ран і виразок.

Діє на мозок

Покращує здоров'я мозку. Це пов'язано з тим, що розмарин збільшує приплив крові до голови. Трава містить сполуки, які запобігають деградаці важливого нейротрансмітера, здатного забезпечити хорошу пам'ять.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up