ЗНО розпочалося зі стресу

ЗНО розпочалося зі стресу

У вівторок тестуванням з математики в Україні стартувало зовнішнє незалежне оцінювання. Випускники шкіл Козятина проходили його в обласному центрі.

Як повідомили редакцію обурені батьки, міська влада, що організовувала довіз учнів до пунктів тестування, зробила все можливе, щоб цей і без того напружений і відповідальний день розпочався зі стресу.

Виявилося, що місць в автобусах на всіх дітей не вистачає. Учителі, що супроводжували випускників, теж змушені були стояти. Обуренню батьків, що прийшли проводжати своїх дітей, не було меж. Куди дивилося управління освіти? Невже його керівництво не усвідомлює, наскільки важливо забезпечити спокійну обстановку в цей день? А якщо ранішня нервозність вплине на результати ЗНО? Чому діти мають їхати на випробування, як шпроти в банці? А вчителі, що змушені стояти, - це показник рівня поваги зі сторони міської влади?

Більше того, виявилося, що медичний працівник був лише в одному автобусі. А якщо б, не приведи Боже, комусь стало зле в іншому? Виходить, що на премії меру ми не економимо, а на комфорті для дітей у найвідповідальніший для них момент заощаджуємо. Соромно, панове очільники!

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up