Знущання над дітьми

Знущання над дітьми

Мер налаштовує проти себе навіть дітей

До редакції звернулася жителька міста Надія Шайдюк з відкритим листом-обуренням:

“Дійшла черга неповаги і до наших дітей, які відвідують школу-інтернат. Вранці діток з міста, а їх чимало, везе автобус № 3 і №6. Хоча часто і густо їх можна і не дочекатися. Мерзнуть діти на зупинках і ні в кого душа не болить, бо це ж не їхні діти. Недовіра козятинчан до міської і районної ради — то дуже м’яко сказано. Але у чому винуваті діти?

Після закінчення уроків починається у цих учнів цілий колапс. Перевізники, у яких, мабуть, діти не чекають і не мерзнуть на тій зупинці біля інтернату, роблять підлість їм та батькам.

Відео дня

Раніше маршрут №3 відправлявся від інтернату в 13.30, а потім о 14.00. Діти після п’ятого уроку встигали раніше, а після шостого на 14.00. Але перевізник відмінив рейс о 14.00, а їздить тільки о 13.35. То багато дітей не встигають і чекати наступний потрібно до 15.30.

Що робити дітям на тій зупинці біля інтернату, де проходить траса і хто відповість за, не дай Боже, якусь трагедію?

Моя внучка ходить четвертий рік в інтернат і ми дуже задоволені цим навчальним закладом, яким керує дійсно господар, фахівець і взагалі чудова людина Зіновій Москалевський. Дуже багато дітей з міста відвідують цей навчальний заклад.

Я хочу особисто від себе і всіх батьків, діти яких відвідують школу-інтернат, просити мера, а також керівника районного відділу освіти Аліну Діденко допомогти у вирішенні підвозу дітей після уроків у місто.

Багато дітей відвідують гуртки в будинку піонерів, але доїхати не мають змоги. Маршрут №7, який відправляється від депо о 14.00, міг би заїхати до інтернату і забрати дітей в місто. Це ж не безкоштовно, діти платять кошти за проїзд.

Шановний мер Олександр Дмитрович, не налаштовуйте проти себе навіть дітей. Бо ми, дорослі, які вам так повірили, розчарувались давно.”

Редакція перевірила ситуацію. Дійсно, маршрути змінили час курсування і потерпають від цього школярики. Скоріш за все, ця проблема надумана. Комусь вигідно, щоб діти відчували дискомфорт з незручним рухом автобусів? Може хтось в міській раді показати листа від “не байдужих мешканців”, яку ставили таку вимогу?

Директор закладу Зіновій Москалевський повідомив газету, що, мабуть, щоб вирішити цю проблему, закладу доведеться придбати власний автобус.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up