Звітують брехнею про дитячі майданчики

Звітують брехнею про дитячі майданчики

Влада прозвітувала про чергове досягнення: “розставлені дитячі майданчики, в тому числі на подвір’ї на вулиці 8-Гвардійська, 57! Дітлашня задоволена!”

Мешканці цього і навколишніх будинків спочатку захопились ідеєю, що поруч з турніками і сковзанкою союзних часів буде стояти сучасний дитячий майданчик. Вони навіть взялися допомагати ставити його. Не зважаючи, що територія небезпечна для дітей. Чи може люди проявили хитрість?

 

Думаючи, що тепер поміняють навислі над куском комплексу (інакше не назвеш те, що встановили) електростовпи, які нахилилися. Три опори, ніби збираються впасти в бік майданчика. Дроти настільки віджили, що мають з’єднання в декількох місцях. Коли може статись черговий обрив дроту, передбачити не може ніхто.

Відео дня

 

Люди занепокоєні безпекою дітей. І стали телефонувати в різні інстанції. Поголоски дійшли й до найголовнішого чиновника. Кажуть, у вівторок міський голова був тут і пообіцяв “розібратися”.

 

Депутат цього округу Віктор Малишевський газеті “RIA-Козятин” прокоментував так ситуацію:

 

— З трьох стовпів, які нахилилися, буде  замінений один на бетонний. Це пообіцяли в РЕМі. Одна лінія дротів без напруги. Інша — піде в обхід. Майданчик буде загороджений. А для мам ми прокладемо доріжки з плитки. Недостаюча частина комплексу лежить на складі.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Гость

    Ну что вы за народ такой. Был Гивик, хаяли его. Теперь пришел Пузырь и он вам как кость в горле.  Все бегали и плакали, что детям негде играть и на ПРБ  нету ни одной игровой площадки.  И вот на тебе, начали ставить, но еще не успели установить все качели до конца и привести в порядок территорию, так как помешали погодные условия и народу опять не угодили.  По поводу ЛЭП и опор то в районе игровой площадки одна аварийная опора, а не  три.  Когда привезли эти горки то родители дружно собрались и без какой то там выгоды начали помогать ставить эту горку но как всегда кому то  и это стало комом в горле. Вывод из статьи можно сделать один - сколько нашим людям добра не делай, останешься или дурнем или виноватым во всем.  Так может не стояло это все затевать и делать площадку??? Пусть дети и дальше играют на поломанной старой горке и в болоте??? Народ определитесь, что вы хотите...

    Галина Воловык reply Гость

    Пане Гостю, ви з розумом чи без?..

    Гость reply Галина Воловык

    Если не знаете всех подробностей, а читаете только то, что тут написано то живите дальше чужим умом Вы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up