БФ Миколи Філонова і ГО "Ми-Вінничани" придбали для наших спецназівців спортмайданчик (прес-служба ГО "Ми-Вінничани")

БФ Миколи Філонова і ГО "Ми-Вінничани" придбали для наших спецназівців спортмайданчик (прес-служба ГО "Ми-Вінничани")

Про це повідомили на сторінці ГО "Ми-Вінничани" в соціальні мережі. 

Команда ГО «Ми – вінничани» спільно з благодійним фондом Миколи Філонова “Український Альянс” придбали  та передали військовим вуличний спортивний комплекс «Аrtikos -XXL1» для однієї із військових частин Сил Спеціальних Операцій, - повідомили "Вінничани". 

Військовослужбовці особисто приїхали за подарунком. Кажуть, встановлять його самостійно і відразу розпочнуть активні тренування.

«Фізична підготовка військовослужбовців, регулярні заняття наших захисників спортивними вправами, зміцнення їхнього здоров’я є важливими складовими готовності бійців до виконання завдань на фронті та за місцем постійної дислокації. Тому наша команда з радістю відгукнулася на потребу однієї з частин допомогти їм у придбанні обладнання», – прокоментував подію Микола Філонов.  

Нагадаємо, раніше ми повідомляли (https://koziatyn.info/novini-kompanij/mikola-filonov-vinnichani-posilyuyut-dopomogu-zsu-pres-sluzhba-mi---vi-11775508.html), що благодійний фонд Миколи Філонова "UA" та громадська організація "Ми - Вінничани" посилюють допомогу Збройним Силам України. 

keyboard_arrow_up