Дозвіл на роботу в Україні для іноземців (Новини компаній)

Дозвіл на роботу в Україні для іноземців (Новини компаній)

У разі, якщо відсутній офіційний дозвіл на в'їзд в країну, то, в такому випадку, можна очікувати штрафних санкцій, які будуть застосовані до обох сторін. Однак дозвіл на працевлаштування в Україні для іноземців є необов'язковим, якщо особа належить до певної категорії.

У разі, якщо відсутній офіційний дозвіл на в'їзд в країну, то, в такому випадку, можна очікувати штрафних санкцій, які будуть застосовані до обох сторін. Однак дозвіл на працевлаштування в Україні для іноземців є необов'язковим, якщо особа належить до певної категорії.

Система отримання дозволу

Для початку важливо зрозуміти, що дозвіл про працевлаштування є документом, що дає законну підставу росіянам працювати на території України. У свою чергу сторона, яка приймає також отримує законне право користуватися послугами представника іншої країни. Для таких категорій процес отримання є необов'язковим:

• громадяни, які мають посвідку на постійне проживання на території України;

Відео дня

• особи, які працюють у флоті, в ЗМІ та в представництвах іноземних організацій;

• педагоги, спортсмени або артисти.                                             

Дозвіл для працевлаштування має законну силу протягом одного року, проте термін його дії можна продовжити в разі потреби. Таким чином, можна отримати законну підставу для здійснення таких видів діяльності:

• найманої праці;

• виконання одиничної роботи;

• відкриття підприємницької діяльності.

Що важливо знати?

Цікаво, що сам дозвіл отримує не іноземець, а сторона, що приймає його на роботу. Таким чином, можна забезпечити законну підставу для роботи в певній організації і на певній посаді. Якщо раптом місце роботи змінюється, то поточний дозвіл повертається, і потрібно оформляти новий.

Для того щоб отримати дозвіл, важливо пройти наступні етапи:

• підготовчий етап включає в себе консультацію та підготовку необхідного пакету документів;

• далі всі ці документи направляються в центр зайнятості;

• і вже після виконаної роботи, особі буде видано дозвіл діяльності на території України.

Важливо звернути увагу на те, що обов'язковим є наявність паспорта, і його перекладу, який підлягає нотаріальному посвідченню. Крім цього, необхідні медичні довідки, диплом про здобуту освіту і довідка про несудимість в Україні.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up