Гастрокарта Козятина. Де відпочити в Козятині (партнерський проєкт)

Гастрокарта Козятина. Де відпочити в Козятині (партнерський проєкт)

Розповімо вам де в Козятині ви можете відпочити в приємному місці зі смачними напоями та кавою, спробувати різноманітні смаки кальяну із найкращими інгредієнтами, а також провести час з друзями.

Лаунж-бар «Єнот»

Затишна кальянна, в меню якої поєдналися класичні алкогольні, безалкогольні напої та яскраві екзотичні коктейлі.

Для любителів смачної вуличної їжі, заклад пропонує найсмачніші бургери та паніні міста. Без перебільшень, хрустка булка із використанням секретного соусу та соковитою котлетою закарбуються у вашій пам’яті не на один день.
Кальянний гуру з радістю запропонує вам різномаїття міксів українського тютюну: легкий, важкий та навіть безнікотиновий. До того ж, рекомендуємо посмакувати фірмовий мікс, з використанням табаку «Dead Horse» зі смаком ніжного еклеру в поєднанні з солодким кокосом та ноткою прохолоди.

А на легкий відпочинок, радимо придивитись до розважальної частини закладу: PlayStation, настільний футбол та великий вибір настільних ігор для веселої компанії.

10% з кожного чеку перераховують на потреби ЗСУ, долучайтеся і ви.

Інстаграм: _enothookah_
Адреса: м. Козятин, вул.Пилипа Орлика, 6/2


Кав’ярня «Єнот-міні»

Якщо для вас важливо випити смачну, правильно приготовлену каву та ще й у гарному місці — без вагань йдіть у «Єнот-міні».️

Тут великий вибір дуже смачних десертів, готують кавову класику (капучино, лате, еспресо), великий вибір чаїв та охолоджених напоїв.

Якщо ви любите солодке, то вітрина «Єнот-міні» надовго прикує ваш погляд: вуппі пай, шу, еклери, ескімо, медові чи фундукові тістечка.

Крім кави та десертів, заклад пропонує паніні та сендвічі, які чудово підійдуть як на сніданок так і на ланч.

Ну і звісно ж родзинкою закладу є багатсво кальянної атрибутики: кальяни, тютюн, вугілля, поди, вейпи, та рідини найрізноманітніших смаків.

Варто зазначити, що заклад знаходиться в самому центрі, на спокійній і затишній вулиці— це ідеальний варіант для неквапливого відпочинку у вихідний.

Інстаграм: _enotmini_
Адреса: м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 17б

keyboard_arrow_up