Як вибрати шпалери для кухні

Види шпалер для кухні, вимоги пиіщення які потрібно врахувати при виборі шпалер. Телефонуйте і отримайте консультацію дизайнера інтер'єру ☎ 0322955539, 0966054051

Штори для кухні

Як вибрати шпалери для кухні? Впоратись з цим завданням не так вже й легко, адже дизайн цього приміщення, досить специфічного за призначеннями, вимагає застосування особливих видів шпалер.

Загальні правила та рекомендації

Використання шпалер в умовах кухні має декілька важливих переваг перед іншими видами матеріалів. Перш за все, використання цього матеріалу дозволяє замаскувати деякі дефекти, незначні нерівності, тоді як перед нанесенням фарби, вам доведеться ретельно штукатурити стіну, аби досягти ідеально гладенької поверхні. До того ж, вдало підібрані шпалери допомагають візуально скорегувати недоліки приміщення: невеликий розмір, або низьку стелю. А ще, вони здатні перетворити вигляд приміщення, створити атмосферу тепла та затишку. Але, звичайно, обираючи гарні та практичні шпалери для кухні, слід пам'ятати: це — приміщення з підвищеним рівнем вологості, температурними перепадами, наявністю диму та кіптяви. Отже, матеріал шпалер повинен:

Відео дня
  • бути досить міцним та вологостійким,

  • витримувати чистку або миття;

  • добре триматися на швах, які, зазвичай, дуже швидко відклеюються у вологому приміщенні.

Але й це ще не все! Обираючи шпалери для приміщення з доволі високим рівнем вологості, необхідно пам'ятати: на стіні, в таких умовах, може з'явитися пліснява або інший вид шкідливого грибка, що вкрай небезпечно для здоров'я мешканців оселі. Шкідливим може бути і матеріал шпалер або його поєднання з клеєм. Тому, обираючи "одяг" для стін, необхідно звернути особливу увагу на безпечність та екологічність продукції. Саме ці особливі вимоги і потрібно врахувати, обираючи шпалери для оформлення стін кухні.

Куити штори Куити штори Куити штори

Види шпалер для кухні

Салони "Ваш Інтер'єр" у Львові пропонують до вашої уваги широкий вибір різноманітних високоякісних шпалер для кухні від надійних, перевірених виробників. Найкращим "одягом для стін" вашої кухні можуть стати:

  • вінілові шпалери, поверхня яких захищена пластифікаторами, стабілізаторами, пігментами та іншими добавками, що робить їх стійкими до дії вологи чи перепаду температур;

  • флізелінові шпалери, серед яких фахівці вирізняють дві окремих категорії. Перша — це один з різновидів вінілових шпалер, що мають флізелінову основу, яка забезпечує доступ повітря і попереджує появу грибка та плісняви. Інший вид флізелінових шпалер — це, так звані "шпалери під фарбування". Якщо ви цінуєте можливість як найчастіше змінювати інтер'єр, такі шпалери дозволять вам декілька разів перефарбовувати стіни в інші кольори;

  • шпалери з шовкографією — варіант для тих, хто цінить поєднання розкоші, вишуканості та надійності. Вони надзвичайно стійкі до впливу негативних факторів та на протязі довгих років будуть зберігати яскравість кольорів та блиск шовку.

Важливо зауважити, що завдяки використанню вдало підібраних шпалер для кухні, ви можете не тільки виправити недоліки та візуально скорегувати пропорції приміщення, але й, в разі необхідності, розбити його на окремі зони, що буває потрібно зробити в умовах сучасного житла, де кухня часто використовується ще й як їдальня. Тож ви можете гармонійно поєднати два (або навіть більше!) різних видів шпалер, аби створити в окремій зоні відповідний настрій.

Отже, для того, щоб вибрати шпалери для кухні, що потрібно часто протирати вологою губкою, або навіть мити за допомогою щітки, вам потрібно звернути увагу на показники вологостійкості, які позначені у спеціальному маркуванні. Звичайно, наклеювання важких багатошарових шпалер потребує деяких навиків. Робити це необхідно, враховуючи правила та рекомендації, які ви дізнаєтесь від досвідчених, кваліфікованих консультантів нашого салону.

Наша адреса: м. Львів, вул. Щирецька 36/5(04), ☎ 0322955539, 0966054051

Графік роботи: Пн.-Пт. – 10.00-19.00Сб. – 10.00-18.00 Нд. – 11.00-18.00

Сайтт: https://vashinterier.ua

Коментарі (1)
  • Людмила Баранов

    Надумаете менять мебель, то присмотритесь к этому магазину https://stol-stul.ru/shop/brand/orimex цена, качество, рекомендую.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up