Микола Філонов: Ми будемо допомагати нашим захисниками стільки, скільки потрібно для перемоги (Прес-служба "Ми - Вінничани")

Микола Філонов: Ми будемо допомагати нашим захисниками стільки, скільки потрібно для перемоги (Прес-служба "Ми - Вінничани")

Напередодні Дня Національної гвардії України до однієї з вінницьких військових частин Нацгвардії завітали народні депутати України Микола Кучер, Геннадій Вацак, голова ГО "Ми - Вінничани" Валерій Коровій, народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, волонтер Андрій Домбровський та засновник благодійного фонду "UA" Микола Філонов.

“Наші земляки — бійці Національної гвардії України показали себе справжніми героями у перших боях ще 2014-го року, коли звільняли захоплену сепаратистами Харківську ОДА та чинили опір колаборантам і диверсантам на Луганщині. Сьогодні наші нацгвардійці постійно перебувають на бойових позиціях, часто на найважчих ділянках фронту, тож наше завдання — забезпечити їм максимальне сприяння і підтримку на лінії фронту", - прокоментував чергову зустріч з захисниками України Микола Філонов.

Команда громадської організації "Ми-Вінничани", разом з керівником благодійного фонду "UA" Миколою Філоновим передали нацгвардійцям з нашого району автомобіль швидкої допомоги, який оснащений усім необхідним обладнанням і два квадрокоптери з тепловізійними камерами.

Квадрокоптери допоможуть нашим захисникам вчасно виявити та знешкодити ворога, адже ці дрони дозволяють виконувати високоефективні картографічні та геодезичні місії без використання наземних контрольних станцій.

"Кожний «DJI Mavic 3T» можна використовувати для інспекції та участі в цілодобових розвідувальних, пошуково-рятувальних операціях, для пожежогасіння, тощо", - зазначили в прес-службі громадської організації.

Про призначення карети швидкої допомоги - годі розповідати. Добре обладнаний медавтомобіль на передовій - це врятовані життя бійців та мирних жителів.

В той же день учасники громадської організації передали військовослужбовцям Могилів-Подільського прикордонного загону 2 квадрокоптери «DJI Mavic 3».

Громадське об'єднання “Ми-Вінничани” і наш благодійний фонд взяли на себе зобов'язання системно допомагати ЗСУ, Нацгвардії, прикордонникам з ремонтом та постачанням техніки, БПЛА, автомобілями, паливно-мастильними матеріалами, спецобладнанням. Ми вже це робимо, і будемо допомагати стільки, скільки потрібно для Перемоги”, — запевнив Микола Філонов.

Принагідно, учасники та партнери громадського об'єднання подякували нацгвардійцям і прикордонникам за щоденний подвиг та обговорили подальші плани по посиленню допомоги нашим захисникам. 

keyboard_arrow_up