До пари: час купувати весільні прикраси

Визначились з весіллям? Час купувати головну символіку молодят: обручки. Навіть якщо ви обійшлися без подарунків на заручини, під вінець без дорогоцінної прикраси ліпше не ставати, адже саме кільце – знак нескінченності – є головною прикметою довгого подружнього життя, сповненого взаємності та любові.

Які замовити обручки – золоті чи срібні? Прикраси на усі смаки та гаманці вже приготували вітчизняні майстри-ювеліри: зазирніть у каталог інтернет-магазину Злато та помилуйтесь експозицією.

До відповідального моменту варто підійти підготовленим. Навіть трендові прикраси відрізняються одна від одної, яка ж обручка імпонує саме вашій парі?

Два кольори…

Із золота жовтого, білого, срібла чи платини? Вибір металу має вдовольняти естетичні смаки молодят і не суперечити значущості події. Якщо бажання розбігаються, вдайтесь до компромісів.

Відео дня
  • Трендовими вважаються обручки із білого золота, як симбіоз двох драгметалів: візуально це срібло, за якістю - золото. Не менш популярні й моделі із кількох видів сплавів – жовтого та білого золота, платини, срібла.
  • На безіменному пальці ефектно виглядає обручка із «камінцем». Білий блиск фіанітів, зачарованість діамантів – вся ця поетика створена для найурочистіших моментів вашого життя, та й чи є щось більше важливе за весілля?
  • Фахівці радять обирати самородок не лише за красою самого каменю, а й за його значенням. Запитайте у консультантів магазину, кому личить топаз, рубін, сапфір. Вкладіть у загальну символіку прикраси особисте – приватне послання.
  • За розміром «камінець» не має бути занадто великим. На відміну від персня, обручку ви будете носити чи не щодня, вдома і на роботу, отож уникайте об’ємного декору (аби не чіплятись за одяг та не наражати тендітні пальці на небезпеку травматизму).

Для неї і для нього

Молодята обирають весільні каблучки до пари, але креативні натури прагнуть індивідуальності, тому нерідко замовляють схожі – проте різні вироби. Так для молодого обирають класичний виріб із стандартним випуклим «ребром» без декору, нареченій – таку ж саму, але з інкрустацією.

Аби додати виробам ексклюзиву, нерідко обручки декорують написами. Сучасні майстри використовують кілька видів гравіювання, обирайте найбільш актуальний для вас. За традицією усередині наносять дату весілля, імена молодят, пишуть невеличкі побажання та інші символічні слова. Якщо ви обираєте прикрасу для гравіювання, попіклуйтесь про матеріал, з якого вона виготовлена, та товщину «поля».

З параметрами фахівці радять не перебільшувати: товсті та широкі каблучки незручні для повсякденної носки. Оптимальний варіант – середньої товщини, найвигідніший для тендітних витончених пальців.

Коментарі (1)
  • Светлана Архипова

    Сьогодні молодятам, напевно, важко буде вибрати на весілля обручки. Сучасна ювелірна промисловість досягла таких висот, що різноманітність прикрас вражає. Можна тільки каталог гіпер-маркету Злато погортати, щоб в цьому самому переконатися. Без покупки обручки ніхто не залишиться. Можна вибрати і недорогу, але витончену модель. А можна шикарну, з діамантами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up