Посвідка на проживання в Україні для російський громадян (Новини компаній)

Посвідка на проживання в Україні для російський громадян (Новини компаній)

Посвідка на постійне проживання в Україні для росіян трохи відрізняється від документа, який дозволяє перебувати на території країни громадянам з далекого зарубіжжя

І, хоча зважаючи на події на сході країни, які розгорнулися з 2015 року, правила трохи посилилися, система оформлення посвідки на постійне проживання залишилася колишньою за винятком кількох нюансів.

Як відбувається отримання документації?

Посвідка на тимчасове проживання або документ на постійній основі - це папір, який підтверджує, що саме ця особа іноземного походження має право на перебування в Україні згідно з регламентованим терміну.

Для того, щоб отримати цей документ, необхідно заздалегідь зібрати потрібну документацію, що підтверджує особу іноземця, зокрема, громадянина РФ:

Відео дня

• копію паспорта та ідентифікаційного;

•Довідка про відсутність судимості;

• заяву на отримання посвідчення на проживання;

• підтвердження причини перебування на території України.

Після необхідно здати всі документи, разом з коректно заповненою заявкою в необхідні органи з питань міграції. Після винесення позитивного вердикту, іноземець може відправлятися на територію України.

Особливості оформлення та «підводні камені»

Як отримати посвідку на проживання і правильно все оформити? Для цього потрібно знати про додаткові робочі моменти.

• Існує можливість підпасти під дію квоти, яка визначається групами населення: діячі науки і культури, спортсмени, родичі громадян України, інвестори.

• Щоб безперешкодно отримати посвідку на проживання для російських громадян, необхідне хоча б одне відвідування території України перш, ніж оформляти документацію.

• Всі громадяни РФ, які мають родичів в Україні до третього коліна, мають право автоматично отримати дозвіл з мінімальним пакетом документів. https://migrationinukraine.com/ua/

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up